Special models for wedding dresses

[RO]Luna aceasta am făcut 2 ani de la nuntă și sincer nu știu când au trecut. Timpul trece atât de repede încât nu am simțit cum s-au scurs. Îmi aduc aminte cu plăcere de acele momente plăcute dar și stresante. Cred că cel mai greu a fost să-mi aleg rochia că restul nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

[EN]This month I did 2 years from my wedding and honestly I don’t know when they passed. Time passes so quickly that I felt were leaked. I remember with pleasure those pleasant moments and stressful. I think the hardest part was to choose my dress that I didn’t encounter any remaining problems.

Cum îmi aleg rochia de mireasă? / How can I choose the wedding dress?

[RO]În primul rând fiecare fată are un vis și își închipuie ziua nunții într-un anumit fel. Sunt fete care încă visează ca soțul să apară pe un cal alb sau dacă nu într-un autoturism alb cât mai luxos. Contează foarte mult și felul în care arăți pentru că o tipă mai plinuță nu va fi avantajată de o rochie tip sirenă. Un alt factor important este prețul pentru că el poate face diferența între o rochie sau alta sau te poate ajuta să te hotărăști mai ușor. Se poate să îți găsești și o rochie de mireasă ieftină precum cele de aici.

[EN]First every girl has a dream and imagine your wedding day in a certain way. There are girls who still dream husband to appear on a white horse or if not in a white car as luxurious. It matters very much the way you look busier because a girl will not be eased by a mermaid dress type. Another important factor is the price because it can make the difference between a dress or another, and can help you decide easier. You may find you cheap wedding dresses like this.

[RO]Rochia tip sirenă este pentru fetele care au un corp perfect sau aproape perfect. Dacă îți place acest tip de rochie se poate corecta acea mică burtică cu un corset modelator. Nici corsetele nu fac minuni așa că câțiva centimetri nu înseamnă 10. Decât să arătați ciudat și să fiți ținta ironiilor în acea seară mai bine faceți alegerea înțeleaptă. Eu personal am optat pentru această rochie pentru că am considerat că mă avantajează și am găsit un model care s-a așezat foarte frumos.

[EN]Mermaid dress is for girls who have a perfect or near perfect body. If you like this type of dress can correct that little tummy with a corset model. No wonder so corsets don’t mean a few centimeters. Rather than freak show and be the laughing that night better make the smart choice. I personally choose this dress because I thought it benefit me and I found a model that was sitting very nicely.

[RO]Rochie tip prințesă este favorita multor fete. Cred că toate am visat cum am arăta în acele rochii pompoase arătând ca prințesele din desene sau din cărți. Îmi place și acest tip de rochie și te face să arăți ca din poveste. Pentru a vedea exact ce fel de rochie ți se potrivește trebuie să probați câteva modele și să vedeți cum se așează efectiv pe corp. Degeaba îți place acest gen de rochie dacă nu îți stă bine cu ea.

[EN]Princess dress is a favorite of many girls. I think all I dreamed how I look in those pompous dresses looking like princesses in cartoons and books. I like this type of dress and make you look like in the story. To see exactly what kind of dress suits must prove several models and see how it actually sits on the body. In vain you like this kind of dress if you do not look good in it.

[RO]Rochia tip balerină este un model mai nou și pentru persoanele ceva mai îndrăznețe. Acestea au niște picioare perfecte pe care trebuie să le expună și aleg rochii ceva mai scurte. Este un model mai special și folosit de foarte puține persoane și dacă ar trebui să îmi dau cu părerea, aceste rochii sunt pentru persoanele nonconformite.

[EN]Ballerina dress is a newer model and for people something bolder. They have perfect legs that must expose and choose something shorter dresses. It is a special and model used by very few people and if I should give the opinion, these dresses are for people noncompliance.

 

You may also like

17 comentarii

  1. Ador rochitele tip sirena, sunt atat de spectaculoase. Preturile de pe acest site sunt mici in comparatie cu cu cele din mall-uri si cred ca e aceiasi calitate.

  2. asta cu alegerea rochiei chiar e greu, eu mi=am ales online deci nu am incercat nimic dar am avut noroc si s-a potrivit

  3. Felicitari si noi am facut in vara un anisor, dar incet, incet ”imbatranim”. Eu am cautat peste tot rochii de mireasa ieftine abia abia am gasit, daca stiam atunci cde aici imi luam.

  4. Si noi face noi ani la vara… la fel ca tine am optat pentru o rochie printesa… duh!!! Nu stiu, dar sunt de parere ca o rochie sirena o poti purta intr-o alta culoare la orice nunta 🙂
    Pupici

  5. Initial mi-am dorit rochia de printesa pentru ca ar fi cam singura ocazie unde as putea sa o port. Dar acum ma gandesc si la un model lejer… cum ai zis si tu, ar trebui sa probez mai multe si sa vad care mi-ar placea. xoxo

  6. Alegeți cu grijă rochia, am vrut o rochie de tip sirena, dar în interior am fost convins să cumpere o rochie de tip printesa. Și nu am simțit rău) Am fost foarte frumoasă mireasă) Ascultați altcineva a considerat, probabil, ceea ce vrei sa cumperi, nu este tocmai potrivit pentru dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.