Prăjitură cu cacao, brânză și picături de ciocolată termosensibilă de la Sweeteria

În weekend am avut chef de bucătăreală așa că am făcut un dulce pe care-l aveam în plan de ceva timp. Vreau să vă povestesc un pic despre prăjitura pe care am făcut-o și vă spun ce produse am folosit eu în realizarea acesteia.

Rețeta preluată de la Jamila

Marea majoritate a rețetelor făcute de mine sunt inspirate de la Jamila. Este una dintre persoanele care gătește rețete ușoare, cu explicații clare și care mi-au ieșit de fiecare dată. Nu știu să fi făcut vreo rețetă de-a ei și să dau greș. Tocmai din acest motiv apelez des la rețetele ei.

Rețeta de astăzi este pască în două culori, dar eu am făcut-o și anul trecut și este mai mult o prăjitură cu brânză extrem de delicioasă care poate fi făcută ori de câte ori doriți. Spun asta pentru că nu trebuie să așteptați paștele pentru a o face. Din acest motiv am evitat s-o denumesc pască. Rețeta originală o găsiți aici, pe site-ul oficial al Jamilei.

Dulciuri cu un adaos scăzut de zahăr de la Sweeteria

Sweeteria este una din firmele care are numai gustări dulci cu un adaos scăzut de zahăr. Sunt folosiți diverși îndulcitori precum stevia sau mesteacăn , ceea ce face ca zahărul să fie ceva mai prietenos. Zilele trecute mi-a ajuns un colet de la Sweeteria și să vă prezint și vouă produsele pentru că o parte dintre acestea au fost noi chiar și pentru mine. În colet am găsit un ou de ciocolată cu lapte, un ou de ciocolată albă cu trandafiri și un ou de ciocolată amăruie. Dulcișor este zahăr cu extract de frunze de stevia, dulcișor îndulcitor din scoarță de mesteacăn și 2 pungi de picături termosensibile de ciocolată.

Vă spun din start că nu-mi explic de ce nu am schimbat zahărul normal din rețetă cu cel de la ducișor. Voi o puteți face. Eu m-am gândit mult prea mult la acele picături termosensibile de ciocolată și abia așteptam să le pun pe acelea.

Prăjitura cu cacao și brânză

Vă spun din start că rețeta este ușor de făcut. Este perfectă chiar și pentru începători pentru că nu are un grad mare de complexitate. Eu am să vă las cantitățile deși puteți urmări clipul Jamilei care este absolut perfect.

Jamila pune niște bucățele de ciocolată deasupra și eu am folosit picăturile termosensibile care sunt bune de tot. Gustul de ciocolată este foarte fin și mi se pare că este absolut perfectă prăjitura asta.


You may also like

13 comentarii

  1. Foarte interesanta reteta! Rezultatul final e demential! Si eu folosesc aceste picaturi din ciocolata si imi plac mult. Le-am pus in chec si briose.

  2. Hai că m-ai făcut să înghit în sec de poftă!
    Așa bunătăți!
    Mi-a plăcut rețata, nu pare greu de făcut. Iar sweeteria este cea mai sănătoasă soluție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.