Cât de utilă poate fi o husă de pat

În urmă cu câțiva ani nu pot să spun că întindeam mâna foarte des după husele de pat. Utilitatea acestora a venit la pachet cu copiii. Dacă tot le-am găsit într-o diversitate atât de mare de culori și de mărimi pe Patone.ro am zis să profit și am luat mai multe.

Huse de pat cu elastic

Trebuie să recunosc că în patul meu este o foială continuă. Eu dorm cu ambii copii și fiecare este într-o continuă mișcare atât pe perioada zilei, cât și a nopții. Tocmai din acest motiv vroiam să îmi iau huse de pat sau chiar cearceafuri cu elastic care să nu migreze de la locul lor și să nu fiu nevoită să le aranjez de mai multe ori pe zi.

În ideea asta am luat și aceste huse de pat. Eu am optat pentru 3 culori diferite pentru a nu intra în monotonie, dar în același timp am luat și pentru celălalt dormitor o husă. Patul matrimonial este mai mic decât patul în care dorm eu cu fetele și asta pentru că eu mereu am zis că îmi trebuie un pat mare ca să avem loc. Nu știu dacă a fost asta cea mai bună idee pentru că ocupă foarte mult spațiu patul, dar răul este făcut.

Cât de des schimb patul? Foarte des pentru că mereu cineva scapă câte ceva pe cearceaf sau intervin mici accidente ale fetelor. Cred că o dată la 3-4 zile o schimb. Rar se întâmplă să o las 5-6 zile.

Modele noi pentru lenjeriile de pat

Îmi place să cumpăr frecvent lenjerii pentru că vreau să diversific modelele și să vin de fiecare dată cu ceva nou. În perioada asta prefer modele de lenjerii din bumbac satinat. Mi se pare că sunt mai fine, plăcute la atingere și nu necesită călcare. În plus, lenjeriile pe care le-am găsit pe Patone.ro sunt fabricate în România.

Pentru zilele în care temperaturile sunt mai scăzute aleg lenjerii de pat finet. Acestea au un procent mai mare de bumbac în compoziție și sunt puțin mai călduroase. Nu pot să spun că sunt adepta lenjeriilor uni. Mă orientez către modele vesele care să-mi ofere o bună dispoziție ori de câte ori trebuie să mă bag la somn

Lenjerie schimbată și miros proaspăt în cameră

Atunci când schimbi lenjeria în cameră mi se pare că totul miroase a nou. Chiar și primele zile în care te atingi de un cearceaf proaspăt spălat parcă îți dă un sentiment de plăcere și relaxare. Cam asta s-a întâmplat și atunci când am folosit pentru prima oară husele de pat de la Patone.ro pentru că sunt de foarte bună calitate, nu se scămoșează ușor și sunt făcute din bumbac 100%.

Mi-am luat pentru camera mea 2 huse de pat roz pentru că asta a fost cererea. A fost suficient să selectez mărimea patului pentru ca acestea să fie pe placul buburuzelor. Eu mă bucur tare mult că acestea sunt cu elastic. Am început să caut genul ăsta de produse pentru că este cu adevărat neplăcut ca de fiecare dată când trebuie să te pui la somn să aranjezi patul. Buburuza mică încă are 2 somnuri peste zi așa că eu trebuie să merg mult mai des la culcare decât o persoană obișnuită care se culcă seara și somnul de prânz este opțional.

Voi folosiți huse de pat? Credeți că v-ar ajuta mai mult un cearceaf cu elastic decât unul clasic?

You may also like

19 comentarii

  1. Foarte frumoase și mie imi plac lenjeriile din bumbac satinat .Să te bucuri de ele draga mea .

  2. Si eu folosesc huse de pat pe sub lenjeria de pat, pentru ca in felul asta protejez salteaua si nici nu mai fuge cearceaful de pe pat.

  3. Am avut si eu huse elastice la paturile din casa, doar ca le-am luat mai mari, din greseala mea de masurare si am fost nevoita sa le arunc. Acum vreau altele, pe masura!

    1. Husele de pat cu elastic mi se par cele mai practice.O sa ma uit și eu pe site-ul lor sa vad ce îmi face cu ochiul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.