Rola de masaj – cel mai util accesoriu de frumusețe

Rutina mea de skin care se bazează pe câteva etape peste care nu sar niciodată. Zilnic apelez la curățare, hidratare și relaxare. Îmi place să fac acești pași în liniște și de cele mai multe ori de relaxare am parte doar seara. Se întâmplă să apelez la măști de față sau chiar la rola de masaj. Aceasta din urmă are multiple beneficii dacă este folosită corect și cu regularitate. Cu ajutorul acesteia ne putem ajuta tenul să arate mai luminos, mai sănătos și mai ferm. Vreau să vă spun cum puteți folosi rola de masaj pentru a avea un ten frumos.

Când și de ce folosim rola de masaj

Pielea își pierde elasticitatea în timp și pentru asta este nevoie s-o ajutăm. Cremele au și ele rolul lor pentru că acționează atât în profunzime, dar și la suprafață, dar și noi putem să apelăm zilnic la masaj pentru că nu dăunează cu nimic dacă acesta este făcut corect. Acest face roller este de un real ajutor atâta timp cât facem un masaj corect. Găsiți foarte multe modele online și pe Notino am văzut o gamă diversificată de astfel de produse.

Eu folosesc rola de masaj pe tenul perfect curat. Acest roller rose quartz alunecă foarte plăcut pe ten și îmi place să simt acea piatră rece pe ten. Încep cu zona gâtului și fac mișcări ascendente către bărbie pentru că dorim să ne ridicăm ușor pielea. Apoi din zona maxilarului către tâmple tot cu mișcări ascendente până când atingem toate porțiunile feței.

De cele mai multe ori rolele au două părți. O parte care este puțin mai mare și cu ajutorul căreia ne masăm fața, gâtul sau zonele mai mari care nu necesită o migală foarte mare, iar partea mai mică se folosește pentru zona ochilor și pentru nas. Mișcările trebuie să fie fine și nu este nevoie să apăsăm și să agresăm pielea. Această rolă merge foarte ușor și este o adevărată plăcere s-o folosim atunci când ne uităm la televizor, când lenevim pur și simplu în pat sau atunci când avem puțin timp pentru noi.

Chiar dacă rola se folosește pe pielea curată, nu uitați că aceasta trebuie curățată după fiecare folosire. Sebumul de pe ten sau alte mici impurități care au rămas neîndepărtate de pe suprafața tenului vor rămâne pe rola și nu este deloc plăcut să le găsim la următoarea utilizare.

Cum ne ajută rola de masaj

Rola de quartz roz este un accesoriu de masaj care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui de la nivelul feței. Acest aspect face ca ridurile fine să fie ușor diminuate, tenul să fie mai strălucitor și mușchii să fie cât mai relaxați. Este nevoie doar de câteva minute pe zi pentru a ne bucura de beneficiile acestei role. Cu ajutorul acestui masaj se pot diminua vizitele la cabinetele cosmetice care pot include și genul ăsta de masaj.

Am citit că piatra gua sha are cam tot atâtea lucruri benefice asupra tenului. Una dintre diferențe ar fi că aceasta este de dimensiuni mai mari. Nu am apucat s-o încerc, dar nu cred că are cum să dăuneze tenului. Îmi doresc s-o încerc și pe aceasta și eventual să pot face comparații.

Voi folosiți rola de masaj pentru ten?

You may also like

16 comentarii

  1. Nu am avut ocazia sa încerc una pana acum… Par foarte interesante… Cred ca senzația este foarte relaxantă…

  2. Nu am încercat până acum această rolă ,dar mi-aș dori să o testez și eu pe viitor ,îmi place descrierea pe care i-ai făcut-o .

  3. Folosesc si eu, este tare placuta si relaxanta.
    Pielea mea se simte si mai bine dupa ce o folosesc in combinatie cu crema sau masca de fata preferata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.