Cosmetice la care apelez pentru un machiaj minimalist

Orice femeie este pasionată de cosmetice și de îngrijirea feței în mod special. Fie că trebuie să tratăm o problemă sau să prevenim, apelăm la tot felul de produse care să ne ajute să ne menținem și chiar să arătăm mult mai bine. Consider că este foarte bine ca o femeie să se îngrijească și să să fie cât mai dichisită.

Paletă farduri de la Makeup Revolution

Cred că mai toate fetițele au amintiri cu paletele mamei și cum se machiază ele pe ascuns. Mereu visam să am un colțișor al meu plin cu tot felul de cosmetice și chiar palete intens colorate.

Într-un timp îmi cumpăram aproape în fiecare lună câte o paletă de farduri. Nu știu de ce, dar aveam o pasiune pentru paletele mari, cu multe culori care să fie cât mai colorate. Asta până într-o zi când am realizat că din fiecare foloseam doar câteva culori și că n-are rost să-mi cumpăr atât de multe pentru că o mare parte dintre ele sfârșesc prin a fi aruncate.

M-am gândit exact la ce nuanțe folosesc și să merg la fix. Evident că nu sunt o profesionistă în ale machiajului și nici nu pot să spun că fac eu prea multe încercări. Mă machiez cu farduri destul de rar și atunci când o fac merg pe varianta clasică sau folosesc metodele pe care eu le cunosc deja. Cine mă cunoaște știe că nu mă machiez strident. Folosesc culori cât se poate de naturale sau diverse tonuri de maro. Îmi place să-mi conturez ușor ochii cu câte o linie de fard care să se confunde ușor cu cea de tuș.

Rutina mea de machiere rapidă

Totul este foarte simplu. Nimic complicat. Îmi pregătesc tenul cu o cremă de față hidratantă. Dacă aceasta nu are SPF atunci am grijă și la acest aspect. Iarna folosesc SPF 30, dar vara merg pe varianta cu SPF 50 chiar și în zilele înnorate. De cele mai multe ori nu reaplic SPF-ul dacă sunt plecată pentru o perioadă mai lungă de timp. Știu că nu este bine. Chiar dacă aplic cremă cu SPF se întâmplă să folosesc și BB cream sau fond de ten care are și el factor de protecție.

Aplic fond de ten pentru a-mi uniformiza culoarea tenului și asta pentru că am câteva pete pigmentare de care nu reușesc să scap. Am folosit diverse tratamente și s-au mai deschis, dar nu au dispărut complet. Nu sunt atât de deranjant și totuși prefer să arate frumos tenul și îl prefer uniformizat. Nu caut produse cu acoperire mare. Accept produsele cu acoperire mică spre medie.

Paleta de la Makeup Revolution Reloaded în culori calde și multe nuanțe pământii mi se potrivește de minune. Apelez destul de des la ea atunci când vreau să mă machiez. Majoritatea nuanțelor sunt mate și are doar 5 nuanțe cu irizații la strălucitoare. Eu mi-am luat-o de pe Notino la un preț foarte mic. Cred că o paletă de genul poate fi folosită o perioadă foarte mare de timp.

Rimelul merge mână-n mână cu rujul. Nu prea plec de acasă fără rimel și fără ruj. La capitolul rimel nu sunt constantă pentru că tot învârt brand-urile. Am văzut că Maybelline a lansat un rimel nou și pe ală îmi doresc să-l încerc. Până una alta folosesc L’oreal Bambi eye Flase lash. Am apucat să desfac destul de multe rimeluri și parcă aș vrea să mai termin din ele și abia după asta să încerc produse noi. La capitolul rujuri nu pot să spun că pun mare accent. Acesta nici nu se vede din cauza măștii. Folosesc ruj pentru că majoritatea sunt hidratante și să nu mi se usuce buzele și pentru confortul meu apelez la culori pe care eu le ador. De preferat mă îndrept către rujuri cu nuanțe roz sau de un roșu pronunțat.

Cam astea ar fi produsele după care întind mâna aproape zilnic. Singurul produs folosit ocazional este paleta de farduri. Nu aplic farduri în fiecare zi. Cred că am maxim 3 palete de farduri doar că aceasta ar fi cea mai mare dintre toate.

Voi după ce produse folosiți zilnic? Care ar fi produsul cosmetic fără de care nu puteți ieși din casă?

You may also like

29 de comentarii

  1. Varianta aceasta a fondului de ten o am și eu însă în alt ambalaj, chiar este excelent. De paleta aceea nu mai zic

  1. Momentan lucrez de acasă deci nu ma machiez,în schimb când ies folosesc fond de ten,blush,fard de ochi,rimel și ruj.Bineînțeles,dacă îmi doresc un machiaj mai accentuat apelez la eyeliner,pudra și fard de sprancene

  1. Frumoasa paleta de farduri la fel fac si eu imi aplic o crema hidratanta fond de ten ,ruj si apoi ma machiez

 1. Foarte faine produse ,paleta este minunată ! Eu rujul și pudra sunt cele mai des folosite produse,fară ele nu ies din casă .

 2. Ma machiez numai când plec de acasă..insa spf ul este nelipsit… de când am căpătat petele pigmentare am devenit foarte complexata

 3. Ce paleta frumoasa de make-up ai!
  Pe aceea o adaug si eu pe lista de shopping. E fix ce trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.