5 produse pe care le-am folosit obsesiv în Noiembrie

Articolul vrea să fie un fel de Favoritele lunii  Noiembrie într-o altă manieră. Îmi place că sună ușor diferit și sper să vă captiveze și pe voi un titlu de genul. Evident că în fiecare lună folosim diverse produse. Unele sunt noi intrate în rutina noastră, altele sunt abandonate și redescoperite și uite așa ne fixăm pe câteva produse care ne plac mai mult sau mai puțin. În ultimul timp mi-am mai făcut un obicei din a consuma foarte des un anumit produs oar pentru că-mi doresc să-l termin mai repede, și nu pentru că acel produs m-a dat pe spate.

Am produsele pe care am pus eu accent luna trecută. Din câte observ am pus cel mai mult preț e hidratare și produsele de îngrijire și hidratare a corpului au fost în top.

  • Loțiune de corp Neutrogena

În primul rând am folosit crema de corp de la Neutrogena. Cred că toată lumea cunoaște această gamă chiar dacă nu a încercat-o încă. Eu o știam până acum din reclame și îmi amintesc de ea numai în sezonul rece. Mă așteptam să fie o cremă hidratantă și foarte grasă ca și consistență. Am fost plăcut surprinsă să văd că este o cremă lejeră, care hidratează foarte bine pielea și nu lasă pielea grasă absolut deloc. Este o cremă potrivită pentru orice sezon. Eu mi-am luat-o de la Nutritiv.ro.

  • Exfoliant pentru corp Yves Rocher

Exfoliantul l-am primit pe la începutul lunii și de atunci m-am îndrăgostit iremediabil. Exfoliantul este pe bază de zahăr și este absolut perfect. Nu este nici blând, nici prea agresiv cu pielea și o lasă foarte hidratată. L-am folosit cam de 2 ori pe săptămână pentru că nu este bine să agresăm pielea. Mirosul dulceag de fructe de pădure persistă o bună perioadă după folosire. Este o adevărată plăcere să-l folosesc pentru că îmi place absolut totul la el și nu i-am găsit nici un minus. Face parte din colecția de Crăciun a celor de la Yves Rocher și dacă-l mai găsiți în magazin, chiar îl recomand.

  • Luciu de buze mat Melkior

Melkior a scos foarte multe produse noi în ultimul timp. Întâmplarea face că toate produsele lansate mi-au plăcut. Prima oară a scos 6 nuanțe și pentru că acestea au prins foarte bine, au mai scos recent încă 6 nuanțe. Eu am scris un review aici despre primul luciu de buze mat. Îmi mențin părerile pozitive și consider că este un produs extraordinar. Persistă foarte bine pe buze, nu usucă buzele, nu se vede inestetic dacă am buzele uscate și le hidratează în același timp. Un alt mare plus, este faptul că buzele arată la fel de bine dacă folosim zilnic luciul de buze mat. Găsiți aici toate nuanțele disponibile pentru acest luciu de buze.

  • Crema de noapte de la So Beauty

Crema de noapte pentru pete pigmentare a fost cea mai folosită în ultima perioadă. Dacă în ceea ce privește crema de zi am mai neglijat aplicarea ei din diverse motive, crema de noapte am aplicat-o în fiecare seară. Mi-am pus pe noptieră toate produsele pe care trebuie să le folosesc înainte de culcare și în felul ăsta nu neglijez rutina de seară sub nici o formă. Poate că de vină este și faptul că este mult mai liniște seara și pot să-mi fac tabieturile în voie fără să fiu deranjată.

Luna trecută vă povesteam că aplic cu mare strictețe serul pentru pete pigmentare. Să știți că nu s-a schimbat nimic în acest sens, doar că imediat după acel ser folosesc și crema de noapte. Am scris un review detaliat despre această cremă în acest articol.

  • Parfumul Desire de la Famous Luxury Perfumes

Zilnic folosesc parfum așa că nu aveam cum să nu vă prezint un parfum. Am mai multe parfumuri pe care le folosesc în funcție de dispoziție, de vremea de afară, de mirosul mai puternic sau mai subtil, etc. Luna trecută am folosit parfumul Desire de la Famous Luxury Perfumes. Este un parfum puternic, plăcut și persistent. De la această firma am toată gama de mostre și am avut ocazia să încerc diverse alte parfumuri. Sunt copii fidele ale unor parfumuri celebre și sunt foarte rezistente. Pe site am scris un review despre parfum și despre site-ul de unde poate fi achiziționat.

La capitolul machiaj nu mi-am făcut nimic deosebit. Am optat pentru un fond de ten sau BB cream, rimel, tuș când și când și luciul de buze de care v-am vorbit. De cele mai multe ori îmi fac un machiaj simplu.

Voi ce produse ați descoperit luna trecută sau v-au impresionat?

You may also like

20 de comentarii

  1. În ultima perioada nu am descoperit mai nimic special, care sa ma impresioneze pentru ca am cam renunțat la a-mi mai cumpăra produse pentru ca deja am prea multe și vreau sa mai folosesc din ele. De parfum am dat și eu comanda iar acum îl aștept.. Sunt tare curioasă de aroma lui

  2. Eu iarna ma axez mult pe ingrijirea fetei. Cred ca e foarte important sa prevenim degradarea cauzata de dezhidratare din cauza frigului. Parfumul arata fantastic.

  3. Eu am descoperit cu plăcere luciul de buze de la Sefora, hidratează intens și are un gust fructat adorabil.

  4. Eu am folosit foarte mult fondul de ten de la Dermacol 24 H Control, nuanța 3 și baza pentru fond de ten, tot Dermacol. Un ruj mat de la Avon, crema de față de la Careline- Anty Gravity și o pudră translucidă Bourjois.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.