Pulover cu ghemotoace de blană sub formă de înghețată

În ultimul timp am văzut multe haine cu pom pom, adică mici ghemotoace de blăniță aplicate pe bluză. Acestea se văd foarte frumos și am fost și eu tentată să îmi cumpăr o astfel de bluză pentru că am văzut multe fete care poartă aceste bluze și se așează foarte frumos.rokolla-outfit

Pulover cu blăniță de pe Rosewholesale

Mi-am ales o bluză gri care are în partea din față 3 bucăți de blăniță în 3 culori diferite așezate pe un cornet imprimat. Îmi place mult acel cornet de înghețată și se vede foarte frumos. După ce mi-am luat acest pulover am văzut că sunt pline magazinele de acest model de pulover.pulover-pompom-rosewholesale

Pulover – link

Chocker – link

Puloverul are un material foarte bun și este chiar gros. Are un puf pe interior care îl face să fie chiar călduros. Cred că este mai potrivit să îl port în primăvară sau chiar toamnă pentru că dacă îmi pun o geacă pe deasupra, aceasta trebuie să fie puțin mai lărguță. Acele ghemotoace sunt măricele și nu se strâng foarte mult.

Îmi place că ghemotocacele sunt prinse cu niște ace de siguranță și la spălat acestea pot fi scoase și ulterior puse la loc cum ne place. Am purtat de foarte multe ori acest pulover pentru că m-am îndrăgostit rapid de el.

Pe internet se găsesc multe modele. Înghețata poate avea un cornet din sclipici sau alt model decât cel pe care îl am eu. Am mai văzut și niște modele de cireșe care arătau la fel de frumos. Dacă sunteți încântate de aceste blănițe, puteți căuta și alte modele.

Experiența primului chocker

Chocker este un fel de lanț la baza gâtului care poate fi simplu, însoțit de un lanț sau chiar de mărgele sau alte accesorii. Acest chocker este primul cumpărat și tare greu m-am acomodat cu el. Deși aveam posibilitatea să îl pun mai strâmt sau puțin mai lejer, aveam impresia că mă strânge cineva de gât. Toată ziua am avut acest sentiment. Nu prea sunt obișnuită să am ceva la gât, cu atât mai puțin ceva strâns pe gât.pom-pom-sweater

Treptat am început să mă obișnuiesc și nu am mai fost deranjată. Am început să le port din ce în ce mai des. Acum mi-am comandat un set compus din mai multe modele. Sunt tare curioasă să le încerc și pe acelea.

Chockerul acesta este unul compus dintr-o piele, care vine fix pe gât, și o parte mai largă care are și o pietricică pe mijloc. Îmi place modelul ales, deși cred că mai practic ar fi fost unul simplu.

pompom-sweater-rosewholesalerokolla-sweaterrokolla-pom-pom-sweaterrokolla-cocher

You may also like

23 de comentarii

  1. Moamaaa, cum arata inghetata de pe pulovarul tau !!!! Superb outfit, toate piesele ce il alcatuiesc sunt frumoase, inclusiv manechinul! Dar eu tot cu ochii la inghetataaaaaaa :))

  2. Ce misto este si nici nu e scump. Dar cred ca risti sa se infiga vreun pofticios in vreo bila de inghetata 😀 chockerul iti vine bine, ai gatul frumos si potrivit pentru a purta asa ceva, nu oricui ii vine bine. Esti tare faina.

  3. Îmi place ,e drăguț, dar dacă nu te simți lejeră ,n-are rost să-l porți. Puloverul e tare haios,probabil picii mei ar sta numai cu mâna pe înghețată! :))))

  4. Pufuletii de la cupele de inghetata sunt taaare dragalasi 🙂 ! Trebuie sa imi cumpar si eu o astfel de bluza!!! 🙂 O tinuta draguta si pufoasa :))))) !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.