Rochii elegante pentru Eva și Cristina

În momentul în care ai copii aceștia ocupă primul loc în sufletul tău și vrei tot ce-i mai bun pentru ei. Cristina are aproape 7 ani și mi-am dorit mereu să avem ținute identice pentru că asta mi se pare eleganța supremă. Îmi plăcea tare mult să pot purta ținute identice cu ale ei și chiar și costume de plajă am avut.

O dată cu apariția Evei mi-am dorit să le văd pe ele îmbrăcate la fel. Această idee mi-a încolțit și mai tare în gând în momentul în care am început să mă uit pe Camera Bebelușului. Am văzut acolo foarte multe modele frumoase de rochii. Așa am decis să aleg pentru fete 2 rochii identice pe care să le poarte la unul dintre evenimentele la care urma să particip. Nu era nimic fastuos, dar vroiam să am și câteva amintiri frumoase ale acestei vârste.

Rochii identice pentru fete

Rochiile au venit la pachet cu un mesaj frumos, cu ștampila din ceară și impecabil ambalate. Am avut o emoție de nedescris în momentul în care am văzut rochiile acestea impecabile cum arătau pe umerașe!!! Modelul este foarte frumos, copilăros și perfect pentru copii. Fundalul alb este completat perfect de niște trandafiri micuți de un roziu bombonicios. Rochiile se închid la spate cu un fermoar ascuns și pentru a sublinia frumos corpul se leagă la spate cu o panglică cu ajutorul căreia se poate face o fundă de dimensiuni mari.

Simplul fapt că o gărgăriță mică și una mare sunt îmbrăcate cu același model de rochie îmi place maxim. Diferența de vârstă dintre ele este de doar 6 ani. Eu consider că este o diferență mică, pentru alții poate fi mare. Cert este ca este destul de greu să găsesc în magazinele obișnuite haine identice pentru ele. Dacă stau bine și mă gândesc asta a fost prima oară când ele s-au îmbrăcat la fel și îmi place tare mult cum arată. Materialul este plăcut la atingere. Atât materialul cât și jupa dau o amploare frumoasă rochiilor și acestea se așează frumos pe corp.

Idei de poze

Când am plecat de acasă aveam o grămadă de idei de poze. Vroiam să le fac mai multe poze doar fetelor. Întâmplarea a făcut ca cea mică să nu vrea sub nicio formă să stea jos și am fost nevoită să o pozez doar în brațe. Cristina a fost foarte ascultătoare doar că Eva trebuie să mai crească! Sau ar mai fi o șansă să prind o zi în care ea are chef să stea la poze. Până atunci, vă las câteva poze cu mine și cu fetele!

Folosind codul ROKOLLA10 puteți beneficia de 10% la orice produs de site-ul www.Camerabebelusului.ro.

Vă plac rochițele alese de mine? Ați comandat până acum de pe www.CameraBebelusului.ro?

You may also like

20 de comentarii

  1. O alegere f frumoasa , le sta minunat , doua printese ! Iar tu Ramona nu esti mai prejos , arati f bine !

  2. Nu am comandat de pe acest site ,dar imi plac mult rochiile ,foarte frumoase ! Să le poarte sănătoase prințesele !

    1. Tare frumoase sunt rochițele alese de tine iar fetele arată minunat îmbrăcate așa. Nici mami nu-i mai prejos ❤

  3. Mi-ai dat o idee, poate găsesc niște tricouri pentru băieții mei. Fetele tale sunt superbe îmbrăcate la fel, mor de dragul lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.