Chiar și grădina trebuie reamenajată în sezonul cald – te ajută Decodepot

Chiar dacă ai curățat spațiul verde de lângă casă și încet încet ai adăugat elemente esențiale precum o canapea, scaune și o masă unde poți sta să îți petreci timpul liber, acum este timpul pentru detalii. Cum poți sta în șezlong și să privești o alee goală, lipsită de viață? Alege Decodepot pentru decorațiuni pentru grădină care pot schimba tot aspectul acesteia, cu doar câteva elemente accesibile la preț și cu impact vizual puternic.

Categoria de home and deco și mai exact subcategoria grădină poate fi pagina pe care o căutai atât pentru a te inspira, cât și pentru a le comanda. Atunci când accesezi site-ul poți vedea toate aceste elemente în fața ochilor afișate și este mai ușor să îți faci o idee de cum ai vrea să arate și de ce ai nevoie. Atât stilul pentru care vrei să optezi cât și culorile predominante pot fi un prim pas spre concretizarea acestei schimbări de care să te bucuri pe toată perioada verii și poate până târziu în toamnă.

Obiecte decorative principale

La Decodepot poți găsi ghivece pentru flori cu care să înfrumusețezi veranda sau scările de la intrare. Acestea au modele inedite, rar întâlnite și moderniste. Minimalismul și arta și-au făcut loc printre preferințele oamenilor și sunt preferate din ce în ce mai mult aceste articole simple la prima vedere, dar cu impact.

Printre acestea se enumeră ghivecele de flori din piatră, care au chip de bărbat, femeie, înger sau chiar o simplă figură care lasă la vedere doar jumătate de față. Acestea prind viață la adăugarea unor flori deoarece verdele frunzelor sau culoarea puternică a florilor scot în evidență formele și modelele acestei arte incorporate sub forma unor ghivece. Alături de acestea sunt disponibile la Decodepot și ghivece simple sau colorate.

Accesorii

Accesoriile aduc culoarea și încântă ochii de obicei, de aceea la Decodepot poți găsi și decoratiuni bune pentru gradina. Acestea constau în elemente decorative aplicate pe o sârmă ce pot fi introduse în pământ lângă flori care au forme diverse de fluturi, pitici, viermișori și altele.

Alte accesorii de efect pentru care poți opta sunt globurile de sticlă pentru terariu pe care le poți agăța oriunde dorești. În acestea poți adăuga anumite accesorii sau chiar plante pentru a îmbogăți împrejurul casei. Cadrul din lemn cu 5 vase de sticlă poate fi agățat chiar la intrarea în casă. Dacă nu vrei să plantezi flori în acesta, poți oricând să îl personalizezi și să îl utilizezi așa cum îți dorești. Creativitatea este cheia, iar Decodepot este soluția și locul de unde poți comanda cele necesare. Accesează site-ul pentru a vedea toate variantele și accesoriile disponibile.

Contact:

0771 079 952

comenzi@decodepot.ro.

You may also like

15 comentarii

    1. Nu am mai auzit de ei.Stand la curte îmi place sa am un spațiu aranjat unde sa îmi savurez cafeaua în weekend

  1. Este frumos la curte ,dar este și mult de muncă mai ales în timpul verii,dar mie una îmi place ,in schimb la bloc eu nu aș rezista să stau ,la curte toată ziua prin gradină ,solar imi găsesc de lucru ,dar la bloc să stau numai în interior ce să fac toată ziua ,parcă m-aș plictisi,n-aș avea stare .Mulțumim pentru informații draga mea.

  2. Gradina are nevoie de mult ajutor in aceasta perioada si trebuie reinviata! As vrea sa-mi accesorizez viitoarea gradina, cred ca ar arata minunat. ^_^

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.