Lenjerii de pat la calitate maxima si preturi minime

Lenjeriile colorate sau cu model au început să îmi placă din ce în ce mai mult. M-am dezobișnuit să folosesc lenjerii uni și nu mă atrag sub nici o formă. Pe cât de mult iubesc lenjeriile, atât de mult urăsc să le calc. Am zis că fiermul meu de călcat nu este suficient de bun, că ar fi prea vechi și am renunțat la el deși este un Tefal. Am trecut la stația de călcat care calcă bine și aburul acela puternic îți ușurează mult munca dar nu se calcă singure. De supărare am zis să îmi mai fac câteva mici achiziții de lenjerii de pe www.LenjeriiPatOutlet.ro

lenjerie-cu-6-piese-din-bumbac-100-fabricata-in-romania-la-pucioasa-cod-bm21-8229-800x600-min

Am găsit aici lenjerii de pat de calitate la prețuri mici și asta m-a determinat să plasez o comandă zilele astea. O grămadă de modele frumoase și o gamă diversificată de materiale încât nici nu știam ce să-mi aleg. Dacă ar fi fost după mine aș fi luat vreo 5 dar soțul meu este ceva mai chibzuit ca mine și a zis că nu trebui să cheltui toți banii pe care îi am. De comun acord am stabilit să-mi iau 2 …. maxim 3.

oferta-1-1-gratis-lenjerie-3d-cu-6-piese-din-bumbac-finet-satinat-cod-3df2-8585-800x600-min

Iubesc lenjeriile colorate și mă bine dispun doar când le văd. Parcă îmi oferă o energie aparte. Modelul de mai sus este un exemplu de lenjerie veselă. Cui nu i-ar place să intre într-o cameră cu acest gen de lenjerie și să se arunce în pat în semn de relaxare?!

Care sunt atuurile site-ului LenjeriiPatOutlet.ro?

  • la achiziționarea unei lenjerii primești cadou o instalație de brad. Pe mine mă tentează această ofertă. Îmi surâde ideea să primesc o instalație de brad.
  • au o gamă foarte diversificată de produse și ai de unde alege
  • la oricare două lenjerii ai transport gratuit și de multe ori costul transportului mă cam încurcă. Decât să cumpăr o singură lenjerie și să plătesc 20 lei transportul, mai bine îmi mai cumpăr o lenjerie și ies mai bine. Cea mai ieftină lenjerie pe site este 69 lei.
  • au lenjerii ieftine și cu această ocazie îți poți face stocul de cadouri pentru mamă, bunici și alte rude mai oficiale cărora trebuie să le oferi ceva. Nu te poți duce cu un buchet de flori așa că de preferat este să alegi o lenjerie care cu siguranță îi va fi de folos și își va aminti cu drag de persoana care i-a dăruit-o.oferta-set-complet-pilota-2-perne-lenjerie-creponata-pat-dublu-cu-4-piese-fabricata-in-romania-la-pucioasa-cod-rc11-8160-800x600-minO nouă comandă este în drum spre mine. Persoana cu care am vorbit eu m-a asigurat că aceste lenjerii pot fi perfecte pentru un cadou pentru că vin ambalate în cutie și primesc și o sacoșă de cadouri.

 

You may also like

26 de comentarii

  1. Și mie îmi plăceau cele colorate…cred că am îmbătrânit pentru că de ceva vreme m-am reîntors la lenjeria alba cu dantela…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.