Accesorii utile pentru noul meu telefon Iphone 12

În urmă cu 4 luni mi s-a pus pata pe telefonul meu pentru că îmi dădera constant mesaje precum că nu mai am spațiu pe el pentru poze, alte aplicații, etc. Era un Iphone 7 de doar 32 GB. Trebuie să recunosc că este un telefon bun și dacă n-aș fi avut această neplăcere poate că îl foloseam și astăzi. Acum, că stau bine și mă gândesc, am foarte multe accesorii pentru el ca să le am de schimb în cazul în care urma să am nevoie. Când spun asta mă refer la folii, huse și chiar cabluri.

De ce am vrut să-mi iau un telefon nou?

Anul trecut mi-am prelungit abonamentul la Orange și am profitat de reducerea oferită. Mi-am luat un Samsung S10. Am fost încântată că mi-am luat un telefon nou care era foarte lăudat în ceea ce privește calitatea fotografiilor făcute. Trecerea de la IOS la Android nu mi-a plăcut. Sunt câteva schimbări și diferențele nu-mi plăceau. În concluzie am preferat să fac schimb cu soțul meu și să rămân la IPhone chiar dacă modelul de Samsung era mai nou.

Mi se întâmplă frecvent să-mi alunece telefonul din mână și îmi fac stocuri de folii. Am folii de sticlă mereu de rezervă pentru că o dată la câteva luni trebuie s-o schimb pentru să se crapă într-un colț sau se ciobește. Îmi place să-mi mai schimb și husele așa că am mereu una sau chiar două de schimb. Aste pentru că mă plictisesc relativ ușor de ceea ce folosesc. Și un alt accesoriu pe care-l schimb destul de des este cablul de încărcare care mi se pare că se strică destul de ușor. Asta poate și pentru că folosesc cam același încărcător cu tableta Cristinei, iar ea nu menajează deloc încărcătorul.

Vreau să vă spun și de ce mi-am dorit un telefon nou. În primul rând îmi doream să am niște fotografii mult mai frumoase. Încerc să acord o importantă deosebită acestui lucru și să fac poze cât mai frumoase. Nu-mi iese de fiecare dată, dar eu mă străduiesc. Un alt aspect pe care l-am urmărit a fost spațiul disponibil. Mi-am luat până la urmă un IPhone 12 de 128 GB.

Accesorii utile pentru noul meu telefon

Nici nu am îndrăznit să-l folosesc până când nu mi-am comandat tot ce trebuie pentru el. Nu-mi închipuiam decât că îi poate fi fatală o simplă lovitură. Negociat.ro are multe accesorii pentru telefoane așa că am evitat să mă duc în magazinele fizice și mi-am comandat tot ce am avut nevoie online.

Comanda mi-a ajuns rapid și toate produsele mi s-au potrivit de minune. Îmi plac husele drăguțe și totuși serioase așa că cea aleasă de mine îmi place mult și mi se pare că mi se potrivește atât stilului meu, dar și telefonului. Foliile alese de mine am putut să mi le pun cu ușurință fără să-mi creeze vreo dificultate. Sunt tare ușor de pus și mi-am luat câteva de rezervă în cazul în care se întâmplă să se spargă sau ciobească.

Pe cei de la Negociat.ro îi puteți găsi pe facebook sau le puteți scrie aici suport@negociat.ro pentru orice nelămurire. Eu n-am avut probleme, dar am văzut că sunt foarte activi.

Părerea mea despre Iphone 12

Eu l-am luat în primul rând pentru poze și chiar mi se pare că se văd îmbunătățiri în acest sens. Pozele sunt mai frumoase, mai clare și îmi place mult ce știe să facă din acest punct de vedere. Mi-aș dori să fac și vlog așa că îmi doresc să fac cât mai multe filmulețe. Am făcut și acest lucru cu el și se descurcă bine. Tocmai din acest motiv am vrut să aibă o memorie mare ca să pot filma fără griji și fără stresul de a ocupa tot spațiul de pe disc.

Un minus ar fi faptul că este greu. Chiar mi se pare un telefon greu. Mi-aș fi dorit să fie puțin mai subțire și mai ușor. Diferențele între IPhone 7 și IPhone 12 nu aș putea să spun că sunt chiar atât de mari. Pentru o persoană care nu are nevoie de o claritate extraordinară la poze poate folosi IPhone 7 fără probleme. Recunoașterea facială apare ca o noutate la IPhone 12, dar având în vedere că mai mereu sunt nevoită să port mască afară cred că amprenta de la IPhone 7 ar fi mult mai utilă în acest sens. Sunt multe de spus și cred că ține și de preferințe aici. Pentru ceea ce am nevoie cred IPhone 12 este potrivit.

You may also like

17 comentarii

  1. Cred că este mișto ,după ce voi termina și eu abonamentul ,la anul prin februarie vreau să-mi iau și eu alt telefon atunci ,dar până atunci sunt mulțumită de acest Samsung A6 .Să te bucuri de el draga mea !

  2. Sa îl folosești cu drag!Cu siguranță pozele și filmulețele se vor vedea mult mai bine cu un telefon performant

  3. Eu nu am avut niciodata un iPhone, sunt fidela telefoanelor – daca ar fi sa aleg conform dorintei, le-as alege fara internet si cu taste – dar pentru ca trebuie sa ma adaptez, am un smartphone, insa nu Samsung. Am avut prima data un Samsung care avea niste erori de mă durea capul – uneori, desi pe ecran nu aparea nimic in neregula, el apela singur ultimul numar format, fara sa fi fost atins. M-am lecuit de Samsung si am trecut la Huawei. Cei de la negociat.ro trebuie sa aiba accesorii si pentru telefonul meu, nu?

    1. Au tot felul de accesorii si parca am vazut si pentru Huawei. Am avut ocazia sa butonez si un Huawei si mi se pare ca seamana mult cu Samsungul. Daca tu esti multumita este perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.