La Gamberetti găsești cele mai bune preparare cu fructe de mare. În curând într-o nouă locație

Gamberetti este unul dintre restaurantele mele preferate din Galați. Persoanele care mă urmăresc știu că ajung la ei destul de des atunci când vreau să mănânc ceva bun și rafinat, dar în special când îmi este poftă de fructe de mare.

Gamberetti se mută într-o locație nouă

Am făcut câteva vizite la Gamberetti și știam exact unde îi găseam atunci când aveam nevoie. Spațiul era micuț, cochet, cald, primitor și cu un personal extrem de prietenos cum rar îți este dat să vezi. Doar că începând din 13 Decembrie îi vom găsi într-o nouă locație. Noua locație este mult mai spațioasă, dar sunt convinsă, absolut convinsă că voi găsi aceleași meniuri apetisante, același personal prietenos și ne vor întâmpina cu foarte multe surprize.

Deschiderea va fi una cu totul specială pentru că vor fi momente artistice și mulți invitați. În primul rând, ne vor cânta și încânta Dudu la pian și Livia voce.

Irina Popa Band poate fi ascultată atât la marea deschidere Gamberetti, cât și la Teatrul de Operetă și Estradă „Nae Leonard” Galați. Irina a concertat la festivaluri de jazz și a câștigat premii importante precum „Revelația Anului” în cadrul Galei Premiilor Jazz.

Noua locație Gamberetti se află în Galați pe Strada Brăilei, nr. 163 A(vis-a-vis de Liceul Pedagogic). Marea deschidere va fi vineri, pe 13 Decembrie, la ora 19.00. Oricine își dorește poate fi prezent la acest eveniment. Trebuie doar să rezervați un loc și o puteți face la numărul 0771.412.538. Nu uitați că este și un Dress Code: Black and White. Propun să ne vedem acolo pentru că eu voi fi prezentă.

Recomandările mele care pot fi încercate la Gamberetti

Nu cunosc rețete folosesc cei de la Gamberetti. Nu știu ce se întâmplă cu toate acele fructe de mare de capătă acel gust bun și sunt extrem de delicioase. La fiecare vizită a mea în restaurantul lor am mâncat creveți crocanți care sunt criminal de buni. Iubesc creveții și niciodată nu am mâncat ceva mai bun. Deliciosul gust de crevete este învelit într-o crustă crocantă de migdale care se topesc în gură. În plus, garnitura este din rondele de cartofi. Aceștia sunt moi la interior și cu o crustă finuță la exterior. Totul vine pe un tocător însoțit de 2 sosuri cu care se combină perfect totul. Salivez deja numai cât mă gândesc și poftesc la ei și acum când vă povestesc.

Poate că ar fi trebuit să încep cu supa de midii doar că aceasta este recent descoperită și aș pune-o pe locul doi. Am mâncat-o o singură dată și recunosc că mi s-a părut apetisantă. O combinație interesantă de supă și fructe de mare pe care eu acasă nu am cum s-o fac și trebuie să profitați și voi de genul ăsta de bunătăți dacă ajungeși cumva la Gamberetti.

Eu am mai băut un capuccino perfect la ei. Este exact pe gustul meu pentru că eu beau cafeaua cu mult lapte și tăria acestuia este exact pe placul meu. Ultima dată am încercat și limonada lor care a fost bună și pe care v-o recomand. Nu cred că am încercat ceva care să nu-mi placă la ei doar că am zis să vă dau câteva idei în cazul în care vreți să mâncați ceva și nu știți ce să alegeți din meniu.

Ne vedem la marea deschidere Gamberetti pe 13 Decembrie!!!!!

You may also like

17 comentarii

      1. După spusele tale toate preparatele sunt bune. Si mie imi place capuccino cu mult lapte. Cand am drum o sa trec si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.