Căderea părului a devenit un mit de când folosesc produsele Regivero

Căederea părului îmi dă mari bătăi de cap …. mai corect spus este mi-a dat mari bătăi de cap. Am găsit o combinație de produse care mi-au sărit în ajutor. În momentul când am primit toată gama de produse Regivero, cu ocazia celei de-a treia întâlnire de bloggerițe, am avut parte de o prezentare a acestora destul de pompoasă. Au venit cu experți în domeniu care s-au implicat în crearea formulei speciale ale acestor produse și care să neconvingă de eficiența acestora. Mi-a plăcut mult abordarea lor …. folosiți produsele noastre atâta timp cât aveți nevoie. Dacă nu vă conving pe deplin nu aveți nici o îndatorire să scrieți despre produsele noastre. Investițiile făcute în calitatea produselor a fost suficient de mare și ei au susținut că eficiența acestora este atestată de testele clinice făcute în laboratoare.

În gama Regivero se află șamponul împotriva mătreții, loțiunea pentru regenerarea părului, șamponul ămpotriva căderii părului și loțiunea împotriva căderii părului. Eu am folosit doar produsele anticăderea părului pentru că asta este problema cu care mă confrunt în prezent. Mai exact, am folosit șamponul și loțiunea împotriva căderii părului. Am încercat atât de multe produse și atât de multe loțiuni încât nu mă așteptam să văd vreun rezultat. M-am gândit că îmi schimb șamponul și pentru o perioadă de timp voi avea parte și de cojițe și tot așa. Nu aveam cum să-mi dau seama dacă sunt eficiente sau nu, atâta timp cât nu le încercam.

Detalii importante despre produsele Regivero

În primul rând ambalajul este diferit și foarte drăguț. Deschiderea acestuia se face pe lateral. Cred că este primul produs care are o astfel de deschidere. Mi s-a părut tare interesant ambalajul din acest punct de vedere. În interior am găsit un formular de retur. În momentul în care produsul nu se dovedește eficient vi se returnează banii. Nu cred că am mai văzut până acum o garanție mai mare a eficienței unui produs. Toată lumea se bucură să vândă produsul și nimeni nu se gândește ca în cazul în care produsul nu este bun să returneze banii. Consider că acesta este unul dintre marile avantaje al produselor Regivero. Asta atestă faptul că sunt foarte siguri pe calitatea produselor lor.

Produse împotriva căderii părului de la Regivero

Căderea părului(alopecia) poate fi cauzată de diverși factori precum: dietă neadecvată, deficiență de vitamine și minerale vitale pentru păr, afecțiuni hormonale, stres, tratamente neadecvate aplicate părului(decolorat, vopsit), etc. Evident că fiecare persoană are probleme cu cel puțin unul dintre acești factori și totuși trebuie să ne rezolvăm și problema căderii părului. Am decis să încerc acest șampon în momentrul în care am terminat șamponul pe care îl foloseam eu în mod frecvent.

Am fost resticentă pentru că nu mă așteptam la minuni. De-a lungul timpului am tot folosit produse, loțiuni, seruri, etc care promiteau să fie eficiente. Toate au fost fără rezultat și totuși am zis să dau o șansă produselor Regivero.

Șamponul  împotriva căderii părului de la Regivero

Schema recomandată pentru a se vedea rezultate este aplicarea șamponului urmată de loțiunea împotriva căderii părului. Șamponul este de un alb transparent și cu un miros ușor bărbătesc aș putea spune. Nu este puternic, nu este deranjant și nici nu se păstrează după folosirea acestuia. Îmi place că se comportă ca un șampon obișnuit. Gradul de spumare este perfect și sunt necesare 3 minute pentru a fi lăsat să acționeze. Recomandarea celor de la Regivero este să fie folosit de minim 2 ori pe săptămână. Pentru mine aceste detalii mi s-au părut perfecte pentru că timpul de așteptare nu este mare și oricum mă spăl cam de 2 ori pe săptămână pe cap.

Rezultatele au început să apară după 5-6 spălări. Adică au fost vizibile în sensul că atunci când îmi spălam părul nu mai găseam păr cadă(cum stăteam cu capul sprijinit), la clătire nu-mi mai cădeau smocuri de păr și, cel mai important, nu mai găseam scurgerea plină de păr. Aceste aspecte m-au făcut să am o încredere și mai mare în el.

Loțiunea împotriva căderii părului de la Regivero

Formula pe bază de bio-keratină, extract natural de măslin, Pro-vitamina B5 și extract de ceai verde asigură ecesarul de elemente nutritive pentru a întări rădăcina firului de păr și a combate alopecia. Amestecul de principii biologic active de origine botanică șo de biosinteză este special conceput pentru a reduce căderea firelor de păr prin susținerea metabolismului acestora.

Eu am folosit loțiunea imediat după ce am folosit șamponul. Nu știu să vă spun dacă aceasta funcționează individual și tocmai din acest motiv eu vreau să vă spun cum s-a comportat părul meu după ce am aplicat-o. Loțiunea este foarte lichidă și chiar am sugerat firmei să folosească un pulverizator pentru a fi mai ușor de aplicat. Am aplicat-o direct pe păr lăsând să curgă puțin câte puțin. După ce am considerat că am aplicat pe tot scalpul am început să masez ușor rădăcinile.

Mirosul este asemănător cu cel de apret. Nu este extrem de prietenos și mă bucur că nu persistă. Mă bucur că s-a creat un produs natural chiar dacă mirosul acestuia nu este tocmai interesant. Am observat că dacă aplic foarte multă loțiune părul devine ușor sărmos și se îngrașă ceva mai repede. Prin aplicări repetate vă puteți da seama de cantitatea necesară. Eu nu știu să vă spun cât aplic pentru că îmi aplic direct pe păr.

 

Ca și concluzie, recunosc că această combinație este absolut perfectă. În urma folosirii produselor Regivero chiar am văzut rezultate și le recomand cu drag. În cazul în care le veți încerca și voi și nu obțineți rezultatele dorite, să nu uitați că vă puteți lua banii înapoi. Eu am văzut că părul meu a reușit să mai crească puțin pentru că aveam impresia că aveam aceeași lungime de luni bune, în ciuda faptului că eu nu mă tundeam. După ce le voi termina voi apela la cele de regenerare pentru că aș avea nevoie și de așa ceva

You may also like

18 comentarii

  1. misto! Eu la baie pierd destul de mult par, la fel ca tine, adica asa cum pateai tu inainte sa descoperi produsele Regivero. Le-as incerca si eu, numai ca mi-e teama sa nu imi irite scalpul ca eu am si dermatita aia care se agraveaza de la anumite ingrediente.

  2. le-am folosit si eu si confirm cele spuse de tine. Sunt f multuita de ele, in plus samponul impotriva matretii m-a ajutat sa scap de matreata, si datorita lui parul nu se mai unde asa repede.

  3. Si eu ma confrunt cu aceasta problema si chiar nu mai stiam ce sa folosesc. Aceste produse par foarte promitatoare, deci cred ca le voi incerca in curand 🙂

  4. Nu pot spune ca am auzit prea multe depre aceasta gama, Regivero, si chiar daca nu as zice ca am probleme cu caderea parului, mă faci curioasă. Poate că e cazul sa incerc si eu gamele noi de produse ieșite in ultima perioadă pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.