Modele vesele de măști faciale de protecție

Pandemia asta a venit la pachet cu fel de fel de restricții. Până acum un an nu știam că voi ajunge să trăiesc aceste vremuri: să nu putem ieși din casă să nu ieșim din casă după anumite ore, să umblăm cu dezinfectantul în buzunar, să purtăm mănuși de protecție pentru un plus de siguranță și evident să nu mai facem niciun pas fără mască ….. fără masca de protecție.

Masca de protecție obligatorie

În momentul în care masca a fost obligatorie totul a început să ia o mare întorsătură și prețurile pentru măștile faciale de protecție aproape au explodat. ajunsese să fie un lux să găsești o mască la un preț decent. Mă bucur mult că acum putem să găsim măști faciale și că au un preț decent pentru că în felul ăsta șansele ca o persoană să schimbe masca des este mult mai posibilă.

Printcenter este unul din site-urile care încearcă să ne facă viața mai frumoasă prin simplul fapt că măștile lor au print-uri vesele, feminine sau chiar haioase. Am în plan de ceva timp să-mi iau niște măști mai vesele ca să le pot schimba pe cele chirurgicale de care sunt sătulă. Nu eram hotărâtă asupra modelelor și am tot amânat să-mi cumpăr doar că după ce am tot văzut în online măștile lor feminine am zis să-mi dau și eu o comandă.

Măști de protecție personalizate de la Printcenter

Eu mi-am ales 5 măști. Am vrut să iau și pentru Cristina una pentru că pe site sunt foarte multe modele drăguțe. Din păcate mărimea aleasă de mine nu s-a potrivit și masca îi este mult prea mică. Măștile alese pentru mine sunt senzaționale. Îmi plac enorm de mult cum se așează, cât de mult atragi atenția purtându-le și ce cât de feminine sunt.

Am apreciat foarte mult modul de prezentare al măștilor. Acestea vin ambalate într-un plic cartonat cu instrucțiuni și detalii în ceea ce le privește. Măștile acestea sunt reutilizabile, personalizate, tratate prin tehnologia elvețiană HeiQ Viroblock pentru extra rezistență la microbii și bacteriile ce pot intra în contact cu materialele componente. După utilizare se recomandă spălarea manuală sau în mașina de spălat, în sac special de spălare, la o temperatură de până la 60°. Tratamentul Viroblock rezistă până la 30 de spălări, care nu depășesc temperatura de 60°. Fiecare mască are disponibile mai multe dimensiuni (XS, S, M, L). Eu mi-am luat mărimea M și sunt potrivite feței mele.

În topul preferințelor mele este cea cu buze și cea cu acadea. Acestea mi se par cele mai spectaculoase și așa se explică și faptul că acestea două sunt cele mai purtate.

Voi ce fel de fel de măști faciale preferați? Vă plac modelele alese de mine? Vă vedeți purtându-le?

You may also like

23 de comentarii

    1. Da ,foarte frumoase și chiar voi intra și eu să mă uit pe site-ul lor să văd ce găsesc ,aș vrea să-mi iau și eu câteva măști din acestea ,imi plac toate .Să te bucuri de ele draga mea.

    1. Foarte faine modelele… Cel cu buze este preferata mea… Sa ști ca și noi avem probleme cu măștile lui Luca…nu prea găsim…lui ii vin măricele…i le inod la șnururi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.