Reduceri pe 11.11 pe Zaful

Zaful este un site chinezesc care a intrat rapid în sufletul meu și unde am putut găsi produsele de care am eu nevoie. Este un site dedicat femeilor și își dorește să ne împlinească toate dorințele. Eu am plasat până acum 3 comenzi la ei dintre care 2 fiind compuse din geci. Am multe geci dar nu strică una în plus.

Marele eveniment de pe 11.11

Chinezii sărbătoresc o nouă zi a reducerilor substanțiale. Mai exact, în anii trecuți nu se întâmpla absolut nimic de Black Friday și de anul trecut am aflat că ei sărbătoresc 11 Noiembrie ca fiind o zi plină de reduceri. Îmi doresc să se țină de cuvânt și să pot găsi multe produse la reduceri ca să îmi pot lua cât mai multe produse.

Anul acesta observ că toate, ar toate site-urile chinezești de pe care dau eu comenzi au bannere și anunțuri că vor avea reduceri masive pe 11.11 și în plus vor avea reduceri și de Black Friday. Mi-ar fi plăcut să vă pot da un exemplu de preț vechi/preț nou dar nu am primit nici o astfel de informație.

Pregătește lista cu produsele pe care și le-ai dori

În acea zi este mare agitație și nu vei ști în ce direcție să te îndrepți. Ca să eviți să pierzi timpul, sfatul meu ar fi să vă creați cont și să vă puneți la favorite produsele pe care credeți că vă tentează. În felul ăsta puteți să vă dați seama dacă chiar au sau nu reduceri și nu veți sta în acea zi să căutați ceea ce vă doriți. Eu cred că produsele drăguțe se vor da extrem de rapid așa că fiți vigilente.

Să vă arăt ce mi-aș mai dori eu:

pulover-over-sized-min

Pulover cu mâneci largi – link

Modelul acestui pulover este tare simpatic. Este ceva deosebit și potrivit stilului meu.

camasa-cu-umerii-goi-min

Cămașă cu umerii goi – link

Este o cămașă mai altfel și te scoate din încurcătură. Eu aș purtat-o cu mânecile întoarse pentru că s-ar vedea mai frumos. Dacă vreau să fiu mai decentă o pot îmbrăca cu un sacou peste și o pot purta simplă în rest.

rochie-de-toamna-min

Rochie – link

Rochia asta poate fi purtată primăvara, toamna dar și iarna. Primăvara și vara poate fi purtată cu cizme lungi și dacă este nevoie merge accesorizată și cu o vestă din blăniță iar iarna poate fi purtată cu un trench sau cu o geacă scurtă de piele.

botine-min

Botine – link

Botinele acestea sunt la un preț ceva mai piperat dar sper că o dată cu reducerile să le prind la un preț bun. Modelul este fix pe gustul meu.

Wishlist-ul meu are vreo 30 de produse și am vrut să vă arăt câte un produs din fiecare categorie. Dacă vă plac produsele alese sau nu să știți că pe site găsiți mult mai multe modele și este aproape imposibil să nu găsiți ceva frumos. Nu uitați să vă alegeți mărimea produselor după dimensiunile menționate pe site, mărimea încălțămintei corespunde cu cea pe care o cumpărați în mod normal, transport gratuit pentru comenzile ce depășesc 30$ și coletele ajung la poșta vamală. Sper ca aceste informații să vă fie de ajutor și nu uitați să fiți cu ochii pe Zaful pe 11.11

You may also like

21 de comentarii

  1. Haha, am vazut puloverul acela zilele astea la un magazin din Bucuresti si mi-a placut mult modelul ca include acea „bareta” la gat ce te duce cu gandul la un choker. Cand m-am intors dupa el (asa sunt eu mai nehotarata, vad produsele si nu cumpar, apoi imi pare rau) – nu l-am mai gasit! Bine ca mi-ai zis ca il pot gasi si pe Zaful!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.