Mănuși și portofel din piele de pe Dbags

Cred că fiecare femeie își dorește să folosească doar produse de calitate și când facem referire la un produs de piele clar este tot ceea ce și-ar putea dori cineva. Pentru că luna martie n-a venit așa încărcată de cadouri pe cât mi-aș fi dorit eu, am zis să-mi fac singură o bucurie și să-mi iau eu exact ceea ce-mi place. Pe de-o parte poate că așa este cel mai corect.

Portofel de piele nou

Nimic nu este întâmplător. Mai exact, portofelul meu cel vechi dădea semne vizibile de uzură. Eu sunt genul de persoană care se atașează greu de lucruri și mă despart extrem de greu de ele. Cam așa este și în cazul de față. Deși se vedea că portofelul meu cel vechi nu era într-o stare foarte bună amânam pe cât posibil o nouă achiziție. Asta până într-o zi în care mi l-a luat Eva din mână și ca să stea cuminte i l-am lăsat. După ce i l-am recuperat avea câteva bucăți lipsă. Asta m-a forțat să mă grăbesc să-mi iau un portofel nou.

Reducerile la portofelele de piele mi-au atras atenția și am zis că merită să investesc în ceva calitativ. Dbags are doar produse de pielea și în această perioadă are niște reduceri substanțiale la portofele. M-am gândit că acum este cel mai bun moment să-mi iau un produs bun, calitativ și cu un model vesel și drăguț.

Portofelul de piele m-a surprins plăcut încă de la primul contact. A venit ambalat într-o cutie de carton cu imprimeu floral. În interior totul era ambalat foarte bine ca să nu se zgârie și mi-a plăcut tare mult atenția la detalii. Portofelul arată foarte bine și îmi place mult de tot modelul lui. Seamănă perfect cu ceea ce am văzut pe site doar că culorile erau intense, compartimentarea extrem de organizată și modelul cu adevărat special. Pentru un produs de piele consider că am plătit puțin. Sunt foarte mulțumită de această achiziție.

Mănuși de piele

Iarna asta a fost blândă și nu pot să spun că am avut nevoie de prea multă protecție în acest sens. Au fost doar câteva zile în care a fost frig și pentru acele zile am folosit niște mănuși găsite prin casă. Dacă tot am plasat o comandă pe Dbags, am aruncat o privire și la capitolul acesta și am văzut că și aici erau reduceri. Este clar că anul ăsta nu le voi mai purta pentru că temperaturile par să crească treptat, dar le voi păstra pentru iarna viitoare și poate îmi vor fi de ajutor.

Pe lateralul mănușilor sunt câteva buline colorate și aceste culori se regăsesc și pe lateralul degetelor. Mai exact, este vorba despre acel roz prăfuit, negru și gri. Foarte drăguț modelul și abia aștept să le iau la purtat. Materialul este moale și plăcut la atingere, iar în interior este o blăniță moale.

Voi folosiți produse din piele? Ați văzut reducerile de pe Dbags?

You may also like

16 comentarii

  1. Foarte frumoase și chiar se merită fiind din piele sunt super bune ! Să le porți cu plăcere draga mea !

    1. Mare fan mănuși nu prea sunt,recunosc ca nu prea port,însă portofele niciodata nu am suficiente

    1. Foarte frumos portofelul, și mănușile sun elegante și drăguțe să le folosești cu drag!!❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.