Prima mea comandă pe Reverse.ro

Consider că am o mică slăbiciune pentru încălțăminte. Parcă oricât de multe perechi de încălțăminte aș avea tot îmi doresc sa-mi cumpăr câte ceva nou în fiecare sezon. Am momente în care merg pe site-urile mele preferate și îmi aleg de acolo, dar se întâmplă să fac și descoperiri noi.

Reverse.ro site-ul care m-a cucerit

Dintr-una într-alta am descoperit site-ul celor de la Reverse.ro și nu am putut să rămân indiferentă. Asta poate și pentru că am văzut mult prea multe modele frumoase de încălțăminte pe stilul meu care îmi făceau cu ochiul. Toate astea se întâmplau într-o seară când nici măcar nu aveam intenții serioase să dau vreo comandă și totuși inevitabilul s-a produs.

Ghete cu talpă înaltă

Tot timpul am dorit să-mi iau o pereche de ghete care să fie călduroase și în același timp și impermeabile. Nu știu cum se făcea că până acum alegerile mele nu erau tocmai bune. De cele mai multe ori mă trezeam udă la picioare, iar dacă te ia frigul de la picioare nu mai ai decât un pas sa răcești. Nu știu cum se face, dar am început să îndrăgesc modelele de ghete ușor diferite, puțin mai butucănoase.

A fost dragoste la prima vedere între mine și această pereche de ghete. Mi-a plăcut mult faptul că erau prezentate pe un manechin și am văzut exact cum se așează pe picior. Ele au șiret, dar au și fermoar pe lateral. În felul asta am putut să aleg metoda care mi se părea mai ușoară pentru a mă încalța/descălța. Evident că fermoarul este cel mai practic.

Atât talpa, cât și tocul sunt puțin mai înalte. Nu deranjează absolut deloc, nu incomodează la mers și nici nu-ți simți picioarele obosite după purtarea acestora. Interiorul are un fel de blăniță care ține de cald. În Galați nu a fost atât frig și nici cine știe ce ninsoare nu a fost. Oricum ar fi, le-am purtat în cele mai geroase zile și chiar m-am simțit confortabil purtându-le.

Pantofi comozi cu toc gros

Pantofii sunt nelipsiți din dulapul meu. Din păcate, nu am nimic de genul. Mereu îmi aleg varianta stiletto și aceștia fiind prea eleganți nu-i pot purta decât la ocazii ceva mai speciale. De data asta am vrut să-mi iau ceva mai practic și mai puțin pretențioși. Am vrut să iau o pereche pe care să-i pot purta zi de zi și chiar să-i port la blugi. Planul era făcut din momentul în care i-am adăugat în coș.

Vârful este ușor ascuțit și cu toate astea piciorul stă bine și nu deranjează. Tocul este gros și oferă stabilitate. Sunt practici și eleganți deși dacă sunt purtați mai mult de 8 ore pot părea ușor solicitanți. Important este că mărimile se potrivesc pe Reverse.ro și toate perechile de încălțăminte alese mi-au venit perfect. Comanda mi-a ajuns a doua zi, deci sunt extrem de rapizi. În plus, fiecare pereche de încălțăminte a venit în cutia ei. Eu așa le și păstrez pentru a evita deformarea încălțămintei.

Vara este tot mai aproape

Vremea asta puțin mai prietenoasă mă fac să visez și să cred că nu mai este mult până la vară. Cel puțin la asta m-am gândit eu atunci când mi-am ales 2 perechi de sandale. În primul rând, vreau să vă spun că iubesc talpa ortopedică. Mi se pare că face piciorul frumos, ai o oarecare prestanță atunci când porți o astfel de pereche de încălțăminte și se văd frumos atât din spate, cât și din față și sunt foarte comozi.

Sandale ortopedice stil roman

Aceste sandale sunt preferatele mele! Combinația de culori m-a făcut sa aleg această pereche. Roșu cu albastru închis și gri mi se pare că se potrivesc de minune. Culorile mă ajută să le asortez ușor cu vestimentația așa că abia aștept să le iau la purtat. În dreptul călcâiului are o bucată de material fixă care face ca piciorul să aibă stabilitate și de această bucata de material are prinse 2 șireturi care se leagă de picior. Prima impresie a fost că acestea sunt foarte elegante și merg perfect la vară în combinație cu rochițe.

Am vrut neaparat să mi le cumpăr acum pentru că eram convinsă că nu le mai găsesc la vara sau cu siguranță nu voi mai găsi numărul meu. Eu port 40. Știu … este o mărime rar întâlnită la femei, dar la cei 1,72 m se explică. Multă vreme îmi era și rușine să cer 40 așa că o luam pe ocolite și mereu încercam să intru într-un 39. Pe Reverse.ro am găsit multe, dar multe modele numărul meu. Vă spun din experiență că mi s-a întâmplat de multe ori ca fix acele perechi care mie îmi plăceau să nu fie disponibile și pentru numărul meu. Cred că acest aspect este un plus și mă determină să apelez și pe viitor la ei.

Ultima pereche de sandale este tot cu talpă ortopedică. Are partea de sus a piciorului acoperită și cred că m-au atras pentru faptul că am mai avut ceva asemănător. Sunt comode, ușoare și potrivite pentru sesiuni bune de mers pe jos. Prețul a fost unul extrem de mic. Chiar mă bucur mult că le-am găsit, că le-am luat și vin tot atât de bine pe cât m-aș fi așteptat!

You may also like

19 comentarii

  1. Foarte frumoase toate ,ghetele sunt super,super drăguțe,tot mărimea 40 port și eu ,dar de fiecare dată când mi-am cumpărat online și am luat această mărime mi s-a potrivit ! Să le porți cu plăcere draga mea !

    1. Poti sa imi spui daca ai cumparat un nr mai mare pe Reverse? Pt ca uitandu-ma in tabelele lor vad ca au calapodul mai mic decat normal si ar trebui sa imi iau un nr mai mare.. Si ju stiu ce sa fac.

      1. Eu am luat marimea care o port de obicei si se potrivesc marimile. Nu trebuie sa iei cu un numar mai mare. In cazul meu, toate perechile mi-au venit bine

  2. Am admirat f mult ghetele , imi place f mult stilul lor , sandalele sunt F frumoase dar nu sunt stilul meu ,sa le porti cu drag !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.