Prima manichiură semipermanentă din 2021

Manichiura a început să fie tot mai greu de făcut și asta din lipsa timpului și a oboselii. Evident că pe de-o parte ar fi mult mai comod să merg undeva să mi le fac, dar nu-mi permit nici acest lucru pentru că nu cred că bebelina ar sta m,ai mult de o oră, hai o oră jumătate fără mine. Poate când va mai crește puțin. Deocamdată prefer să-mi fac manichiura printre picături și obligatoriu cu ojă semipermanentă.

Oja Semipermanentă de la Femminity

Am suficiente cunoștințe ca să-mi pot face singură manichiura acasă. Îmi doream câteva oje noi așa că am profitat și am dat o nouă comandă pe Femminity și mi-am ales și un top coat mat. Le-am mai văzut prezentate și la alte prietene așa că am avut încredere în ele și chiar mi-am ales 5 nuanțe noi.

Fiecare brand are produsele lor și ordinea în care acestea se aplică. Am să vă spun care sunt produsele de care aveți nevoie pentru a avea o manichiură perfectă și rezistentă.

În primul rând trebuie să vă curățați unghia, să-i dați forma dorită și s-o pregătiți pentru ca oja să adere bine și să arate frumos. Contează foarte mult să începeți cu acest pas și chiar să-i acordați o foarte mare atenție. Rezultatul unei manichiuri perfecte ține foarte mult de acest detaliu. Următorul pas ar fi aplicarea Primerului de la Femminity. Se aplică într-un strat subțire pe toată lungimea unghiei. Se usucă la lampă 2 minute.

Pasul 2: se aplică Gum Base care are o consistență mai densă. Se aplică într-un strat subțire și uniform. Nu are rost să încărcați unghia pentru că va arăta inestetic și se va vedea că este un strat mult prea gros pe unghie. După aplicare această bază se usucă la lampă pentru 2 minute.

Pasul 3: se alege oja pe care vrem s-o aplicăm. Eu am ales nuanța 708-mov și 714-roz. Îmi place mult că oja se întinde frumos și uniform. Este opacă și merge aplicată chiar și într-un singur strat. Eu am aplicat-o de 2 ori pentru a întări unghia și pentru o rezistență și mai mare. Oja are un luciu superb și mi-a plăcut mult cum arăta unghia în combinația asta de culori. Am folosit oja mov doar că pe inelar am aplicat oja roz. Am uscat fiecare strat de ojă la lampă.

Pasul 4: Am aplicat un top coat mat. Tot într-un strat subțire și uniform. După aplicare am uscat unghia la lampă timp de 2 minute. Apoi am folosit o dischetă și un cleanser cu ajutorul căruia am șters unghia. Abia după acest pas aceasta a devenit mată așa cum poate fi văzută în poze.

Abia aștept să-mi fac manichiura și în alte combinații de culori. Îmi plac așa de mult ojele celor de la Femminity încât sunt nerăbdătoare să le port și cu un top coat lucios. Cred că așa va fi următoarea manichiură.

Ce părere aveți de această manichiură?

You may also like

16 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.