Implantul de păr realizat la clinica Dr. Felix Hair Implant – cum decurge operația în sine

Implantul de păr este o procedură destul de simplă să spunem, cel puțin pentru pacient. Tehnica îmbunătățită face ca la ora actuală să nu mai vorbim despre o operație atât de invazivă cum se obișnuia a fi realizată. Vorbim despre Q-FUE, dacă implantul de păr este realizat în cadrul clinicii bucureștene Dr. Felix Hair Implant.

Cum decurge operația

Până la ziua Z când are loc intervenția desigur că sunt niște pași, pregătiri și un protocol de urmat. O intervenție de tip implant de par va fi realizată nu înainte de a stabili de unde sunt recoltate firele de păr, zona de intervenție, de asemenea va fi necesar să faci și câteva analize.

  • Fără durere. Trebuie spus că nu vei simți durere, ești sub anestezie. Procedura poate dura, uneori se impune a fi realizată etapizat, în funcție de cât de extinsă este zona asupra căreia se va realiza intervenția.
  • Nu simți nimic. Însă medicul în tot timpul acesta recoltează foliculii de păr din zona cefei. Fir cu fir, manual, cu instrumente specifice, acesta recoltează și nu taie. Aceasta este prima mare diferență la tehnica abordată și anume Q-FUE. Nu este tăiat scalpul, astfel nu vei avea cicatrici și nici nu vei sângera foarte tare, ba chiar vindecarea, recuperarea va fi mai ușoară.
  • Ulterior, firele de păr sunt implantate în zonele necesare. Din nou, nu vei simți durere, poate doar un disconfort. Din nou, vorbim despre munca manuală, fir cu fir. Q-FUE este mai multă migală, arta din mâinile unui medic specializat care realizează procedura cu precizie.

Actul medical este însoțit de succes când părul începe să crească, când pacientul observă uniformitate, când golurile din scalp sunt acoperite. Este o satisfacție enormă de a recâștiga ce ai pierdut, ceea ce de regulă nu prea poți obține. Este ca și când ai da ceva ani înapoi, când aveai podoaba capilară intactă.

Înainte de orice ai nevoie de un consult de specialitate. Poți opta pentru consult online, gratuit, dacă nu poți ajunge fizic la clinică. Vei descoperi la Dr. Felix Hair Implant o clinică de prestigiu. Vedete din țară și din străinătate au trecut prin această procedură și recomandă acest loc. Ceea ce vei plăti va include atât implantul, cât și internarea și tot ce ține de consult pre și post operator.

Detalii aici:

Sos. Nordului Nr. 102G, sector 1, București

+40 720.254.368

+40 749.260.204

office@drfelix.ro

You may also like

20 de comentarii

    1. Wow, cat de tare. Am văzut ca in ultimul timp s-a facilitat aceasta intervenție si tot mai multa lume apelează la ea

  1. Stiam a exista aceasta procedura si pare interesanta, e bine ca s-au gandit la o solutie pentru cei ce isi pierd podoaba capiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.