Ultima comandă FemmeLuxe pentru femei cu burtică

Burtica mea începe să prindă proporții. Marți împlinesc 20 de săptămâni, adică sunt cumva la jumătatea drumului, și până acum am luat 2,5 kilograme. Să spunem că sunt în grafic și sunt bine. Cu efortul stau mai prost, dar când simt și eu că obosesc mă așez. Asta nu înseamnă că nu mă pot bucura de tot felul de hâinuțe frumoase și potrivite pentru mine.

Vreau să vă arăt ce mi-am luat de la FemmeLuxe și sper să inspire pe persoanele care au burtică sau care sunt puțin însărcinate ca mine. Am să punctez pentru a vedea exact care îmi plac și care nu mi se par potrivite pentru mine

Rochie neagră tip cămașă

Rochia neagră este preferata mea pentru că mă camuflez perfect în ea, mă face să mă simt feminină și detaliile ei mi se pare că mă scot în evidență. Mi-ar fi plăcut și un model Satin Dresses, dar nu cred că mi-ar fi stat frumos. În primul rând menționez că materialul nu este extrem de gros și că dacă aș f folosit un dres culoarea piciorului cred că nu s-ar fi văzut atât de frumos. Am apelat la dresuri mate groase și niște cizme lungi. În felul ăsta m-am simțit foarte confortabil. Punctul forte vine de la acele mâneci bățoase. Ele stau umflate orice ai face și nu deranjează deloc. Îmi place enorm detaliul ăsta. Are o serie de nasturi pe mijlocul ei și se poate purta cu un cordon în talie. Eu am folosit cordonul puțin mai sus pentru a nu mă incomoda la burtică.

Recomand rochița asta. Chiar o găsesc interesantă și foarte drăgălașă, nu are un preț atât de mare și coletul ajunge destul de repede. Parcă îmi pare rău că nu am apucat să-mi iau nimic din categoria Christmas Party Dresses.

Cămașă albă oversized

O cămașă albă poate fi mereu potrivită. Modelul acesta de la FemmeLuxe este ușor diferit de ceea ce am avut și am purtat până acum. Asta înseamnă că modelul îmi este ușor mare deși am luat mărimea mea. Dacă mă urmăriți cu atenție se vede că am întors puțin manșeta. Faptul că vine lărgușă pe lângă corp nu pot să spun că mă deranjează. Cordonul este cusut de cămașă așa că nu mă pot despărți de el.

Partea mai puțin potrivită este că acest cordon este grosuț și nu-mi place deloc cum se așează cu el prins. Dacă îl leg în partea din față, parcă arăt ciudățel și nu sunt obișnuită. Mi se pare că se vede un pic nepotrivit. Am încercat să-l leg și la spate doar că iese toată burta în evidență și zici că aș fi îmbrăcată cu o cămașă de forță. Cred că o voi păstra și purta mai bine după ce nu voi mai avea burtică. Modele drăguțe pot fi găsite și Co-Ords.

Bluză neagră cu nasturi

Am fost ușor pusă în dificultate cu această bluză. Ar putea fi purtată ca și jachetă, dar o pot numi și bluză. Nu pot să spun că-mi place atât de mult. Eu am purtat-o cu o maletă pe dedesubt.

Bluza are niște buzunare măricele cu adeziv în partea de jos, iar în partea de sus sunt puțin mai micuțe. Se închide cu nasturi pe mijloc și vine cu un cordon în talie. Cred că ar fi fost mai bine să mă orientez către o rochiță, oare Glitter Dresses cum s-ar fi văzut?!

Palton crem potrivit pentru primăvară

Paltonul ăsta este destul de subțire și consider că este potrivit mai mult pentru primăvară pentru că nu este grosuț deloc. Materialul este pufos și plăcut la atingere. Are 2 buzunare laterale destul de micuțe și se închide cu un cordon în talie pe care eu nu l-am pus.

Cam astea sunt propunerile mele pentru burtici, cam astea sunt părerile mele despre produse și sper să vă ajute și pe voi în cazul în care vreți să apelați și voi la hainuțele celor de la FemmeLuxe. Eu am comandat doar mărimea 12 pe care o luam și până acum, iar coletele vin din Anglia și ajung la poșta locală în 7-10 zile.

You may also like

19 comentarii

  1. Toate sunt frumoase ,îmi place foarte mult rochia nragră ,dar și cămașa neagră este superbă ! Sunt minunate toate ,să le porți cu plăcere draga mea !

    1. Ești foarte frumoasă în toate tinutele imi plac foarte mult rochia neagra tip cămașa si paltonul, să le porti sănătoasă draga mea si sarcină ușoară

  2. Cămașa cu mâneci bufante și paltonul îți vin foarte bine… Cămașa albă vine mai bine dezlegata..
    Sa le porți cu plăcere burtica mea frumoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.