Calitatea face diferența în rândul lenjeriilor de pat pentru copii

Când așteptăm un copil sau suntem mămici, alegem cu grijă articolele de mobilier, lenjeriile de pat și obiectele cu care acesta vine în contact. Alegerea unei lenjerii patut bebe este un act important. Calitatea acesteia poate face diferența între un somn de bună calitate și unul neplăcut. Iată câteva detalii la care trebuie să fim atenți atunci când trebuie să achiziționăm lenjerii de pat pentru dormitorul celui mic.

Rolul lenjeriei de pat într-un dormitor

Dormitorul celui mic şi pătuţul sunt locurile în care acesta îşi petrece cea mai mare parte a timpului sau în primii ani de viaţă. O lenjerie de pat copii se integrează mai bine în dormitorul celui mic datorită designului său tematic. Pentru fetiţe putem alege lenjerii de pat tematice, care să se integreze în decorul camerei, cu prinţese. În camera baiețeilor sunt de preferat lenjerii de pat bebeluși pentru băieței, cu tematică specifică, mașini sau personaje îndrăgite.
ȚesaturiAlese.ro oferă o gamă foarte variată de lenjerii de pat copii. Sunt atrasă de modele interesante ale lenjeriei – ca o siguranță în ceea ce privește calitatea materialului este chiar faptul că primesc o garanție de 100 de zile de la primirea coletului. Îmi place și transparența de pe site în ceea ce privește opinia cumpărătorului. Vă puteți ghida după acestea în alegerea lenjeriei.

Lenjerii pat copiiImportanța lenjeriei de pat pentru piele

Pielea bebelușilor este foarte delicata. Fiind foarte sensibili, pentru copii noștri, trebuie să alegem lenjerii de pat din material de cea mai bună calitate. Calitatea anumitor materiale din care sunt confecționate lenjeriile de pat pot duce la apariția alergiilor, pot împiedica pielea celui mic să respire și la contactul cu umezeala nu reacționează corect. O lenjerie de pătuț bebe dintr-un material delicat, cum ar fi bumbacul, mătasea și bambusul, se comportă bine cu pielea celui mic.
Să alegem o astfel de lenjerie de pat copii pare a fi alegerea înțeleaptă, fiind realizate din materiale naturale, acestea vor fi blânde, și în plus, investiția merită pe deplin, fiind foarte durabile în timp. O astfel de lenjerie permite circulația aerului, împiedicând transpirația. Lenjeriile de pat pentru copii sunt ideale în orice sezon, creând senzația de răcoare vara și călduroase iarna. Bumbacul este un material hipoalergenic, astfel puteți alege o lenjerie pentru copii din acest material fără probleme.

Cum alegem lenjeria de pat potrivită pentru cel mic

O saltea bună sau o pilotă confortabilă nu sunt de ajuns pentru ca cel mic să se bucure de un somn odihnitor și sănătos. Primul criteriu în alegerea unei lenjerii de pat copii este oferit de materialul din care este confecționată lenjeria. Alegem o lenjerie pătuț bebe dintr-un material delicat și natural. Un alt criteriu esențial în alegerea unei lenjerii de pat este oferit de densitatea țesăturii.
O lenjerie de pat cu un grad mare al densității țesăturii ne indică faptul că aceasta poate fi mai mult sau mai puțin rezistentă. Astfel, aceasta nu își va modifica structura de la o spălare la alta .Dimensiunile patului celui mic ne ajută să facem alegerile corecte. Nu putem cumpăra o lenjerie de pat copii la dimensiuni mai mici decât dimensiunile pătuțului.
Cusăturile și finisajele sunt acele detalii care ne arată cât de bine a fost croită lenjeria de pat. Lenjeriile de pat pentru copii trebuie alese cu grijă și ținând cont de aceste criterii. Astfel, copilul nostru va dormi într-un mod plăcut. Somnul va fi odihnitor și sănătos, iar cel mic fericit.

Care sunt criteriile de care țineți cont când alegeți o lenjerie de pat pentru copii?

You may also like

19 comentarii

 1. La mine lenjeria de pat conteaza sa fie de calitate si sa fie calduroasa. Astea sunt cele mai importante criterii.

 2. Materialul din care e confectionata lenjeria e foarte imoprtant fiindca pielea este foarte sensibila si nu ne dorim ca cel mic sa dobandeasca alergii.
  Pe site vad ca au o multime de lenjerii frumoase!

 3. Prima cu Teddy Bear e super potrivita pentru puiul meu, awww.
  Intr-adevar, doar bumbac, dar nu numai la copii…ci si la noi, adultii. E cel mai indicat material pentru o lenjerie de pat.
  Eu ma uit dupa material, asa e intelept, si abia apoi dupa imprimeu. Le-as socoti si invers, ca na…ochii vad, inima cere.

 4. trebuie avut mare grija, intr-adevar, mai ales in cazul celor mici, sa nu cumparam lenjerii de pat din materiale sintetice sau colorate cu chimicale periculoase. ei au pielea foarte sensibila si orice lucru de genul acesta ii va afecta.

 5. Calitatea trebuie sa fie mereu pe primul loc, mai ales cand este vorba de cei mici. Pe al doilea loc cred ca ar trebui sa fie modelul lenjeriei, iar din cate vad eu site-ul le are pe ambele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.