Platouri generoase de la Family Grill

În fiecare zi trebuie să mă gândesc ce mâncăm pentru că indiferent dacă am sau nu chef fiecare membru al familiei trebuie să mănânce ceva. Evident că am zile în care sunt complet lipsită de chef sau în pană de idei. Soluția pentru astfel de ocazii este o comandă online, iar cea mai sănătoasă variantă este de la Family Grill. Totul este la grătar și fără alte nebunii adăugate.

Ce mi-am luat eu de la Family Grill

Family Grill este specializat în tot ceea ce înseamnă grătar. Nu știu dacă am mâncat un grătar mai bun în altă parte. Opțiunea mea s-a îndreptat spre un platou mix grill pentru că vroiam să mănânc din toate câte puțin. Acest paltou este pentru 6 persoane și îl el am avut ceafă, fingers de pui, aripi BBQ, ficăței, cartofi din belșug, castraveți murați și chifle. Noi am fost doar 4 persoane la masă, dar ceea ce nu am mâncat la o masă le-am păstrat și le-am consumat câteva ore mai târziu. Ceea ce nu se vede foarte bine în poză sunt cartofii. Toată carnea a fost pe un pat de cartofi wedges condimentați, aromați și foarte gustoși.

Chiar și castraveții murați au fost foarte buni. Ca să nu mai vorbesc de chifle. Au fost chifle făcute de ei care erau numai bune și au completat foarte bine meniul. Dacă ar fi trebuit să fac singură acest meniu cu siguranță mi-aș fi petrecut ore bune în bucătărie. Consider că merită din plin un astfel de răsfăț în weekend, atunci când avem musafiri sau când nu avem chef de gătit.

Family Grill este un magazin din Galați care livrează gratuit prin Food Panda sau chiar prin Take Away. În același timp comenzile pot fi făcute și direct la ei în magazin sau la telefon 0758.400.047.

You may also like

19 comentarii

  1. Arată deosebit de … apetisant! Mi-ai făcut poftă!
    Foarte bună ideea. Din când în când simţim nevoia unui mic răsfăţ, alteori pur şi simplu nu ai timp iar soluţia este la îndemână. În plus, susţinem micile afaceri locale.
    Să vă fie de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.