Noi produse Yves Rocher intrate recent în rutina mea de îngrijire a tenului

Yves Rocher are doar produse concepute ecologic și când spun asta mă refer atât la produsul în sine, cât și la ambalajele folosite. Iubesc produsele lor și v-am tot arătat de-a lungul timpului diverse produse pe care eu le folosesc. Am produse nelipsite din rutina mea de îngrijire și, mai nou, am descoperit câteva produse recent lansate care fac o treabă foarte bună și pe care chiar îmi doresc să vi le arăt pentru că mi se pare că se comportă tare bine pe ten și poate vreți să le încercați și voi.

Demachiant de ochi cu albăstrele

Demachiantul este formulat cu Albăstrele Bio, cultivate prin Agroecologie în câmpurile din La Gacilly, datorită proprietăților lor calmante. Acesta este unul dintre cele mai delicate produse folosite de mine în procesul de demachiere. Îl iubesc pentru că efectiv topește machiajul într-un timp foarte scurt și are o formulă non-grasă. Este la fel de eficient și pentru machiajul rezistent la apă.

Utilizarea acestuia este extrem de simplă. Se agită sticluța și se toarnă produs pe dischetele demachiante. Cantitatea de produs diferă în funcție de machiajul după ten. Cu siguranță veți reuși să dozați cantitatea de produs necesară.

Apă micelară demachiantă cu efect purificator

Apa micelară din gama Pure Menthe este recent lansată. Mirosul de mentă este foarte fin, chiar insesizabil. Eficiența acesteia este foarte bună pentru că demachiază, curăță și purifică perfect tenul. Este foarte blândă cu tenul și nu trebuie agresat deloc pentru ca aceasta să-și facă treaba. Îmi place și faptul că nu lasă nicio peliculă grasă la suprafață. Un alt aspect pe care vreau să-l menționez este faptul că este foarte spornică.

Spumă pentru curățare și oxigenarea tenului

Pure Algue este o altă gamă nouă recent lansată. M-am obișnuit să folosesc produse pentru curățarea tenului așa că varianta asta de tip spumă m-a atras ca un magnet. Aceasta curăță cu delicatețe și împrospătează perfect tenul. În felul ăsta se elimină ultimele urme de impurități de pe ten. Chiar îmi simt tenul fin și catifelat și nu usucă sub nicio formă tenul.

Apă florală de albăstrele BIO

Ca un final touch folosesc apa florală care îmi dă o senzație plăcută. Îmi place să aplic 2-3 pufuri pe față și să o las să se usuce singură. O folosesc ca și bază atunci când aplic acidul hialuronic pentru că este mai eficient aplicat pe o bază umedă. Dar îmi place să-l aplic pur și simplu în zilele în care mă simt obosită sau când am nevoie de un strop de hidratare pentru ten.

Cremă antirid după plajă pentru ten sublim

Crema de ochi de la Yves Rocher o folosesc de obicei ca și bază atunci când soarele și-a cam făcut de cap pe tenul meu. Cremele cu SPF nu-mi lipsesc pe perioada zilei doar că seara, după ce îndepărtez toate produsele de peste zi, îmi place să-mi curăț tenul și să folosesc creme care să mă ajute să-mi păstreze un ten cât mai frumos și fără riduri.

Mască purificare cu argilă

Masca cu argilă de la Yves Rocher este tot ce-ți poți dori de la o mască. Îmi curăță foarte bine tenul și, un alt mare plus, este faptul că-l matifiază. În timp reduce excesul de sebum și micșorează porii. Eu chiar am văzut rezultate în urma folosirii acesteia. Am folosit-o o dată sau de două ori pe săptămână în funcție de timpul liber de care am dispus. Se aplică cu ușurință cu ajutorul degetelor sau a unei pensule și apoi se îndepărtează cu apă.

Voi folosiți produse Yves Rocher? Care este produsul vostru preferat? Ați încercat vreun produs din cele recent lansate?

You may also like

19 comentarii

  1. Nu am încercat nimic din produsele noi lansate ,dar masca pentru față mă tentează cel mai tare ,pare să fie superbună din tot ce ai zis despre ea .Să le folosești cu plăcere în continuare draga mea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.