Prima mea comandă de încălțăminte de pe Modlet.ro

Modlet este un magazin de încălțăminte din Galați, dar are și site. Evident că mie îmi este mult mai comod să apelez la varianta online din mai multe considerente. Pe de-o parte, online pot să verific exact modelele disponibile, să mă uit în liniște și să mă hotărăsc ce model mi s-ar potrivi. În plus, nu sunt nevoită să verific de fiecare dată mărimile disponibile pentru că acest detaliu se poate vedea pe site cu un simplu click.

Încălțăminte cumpărată de pe Modlet

Dacă stau bine și mă gândesc, anul trecut nu cred că mi-am cumpărat ceva de încălțat. Eu vroiam să-mi cumpăr ceva lejer, călduros și practic de încălțat așa că am intrat pe www.modlet.ro și am pierdut vreo două zile pe site în căutarea unor perechi de încălțăminte care să mă mulțumească.

Ghete sport

Idea acestei perechi de încălțăminte a pornit de la o pereche de adidași cu talpă înaltă. Genul ăsta de încălțăminte este acum la modă așa că vroiam ceva de genul. Nu știam că genul ăsta de încălțăminte poate fi și îmblănită așa că acest model m-a atras cu atât mai mult.

Să vă dau câteva detalii despre aceste ghete și să vă spun de ce m-am îndrăgostit și mai tare de ele după ce le-am primit. În primul rând sunt incredibil de ușoare. Talpa este înaltă, dar este foarte stabilă și parcă este ușor moale pentru că pot merge foarte ușor cu ele. Are niște texturi interesante pentru că lateralul este dintr-un material impermeabil, cel mai probabil imitație de piele. Pe vârful ghetei are un fel de piele întoarsă. Pe spate este scris LOVE și materialul seamănă cu un fel de elastic, iar în partea de sus este un fel de material impermeabil.

Cred că sunt potriviți și pentru zilele ploioase pentru că materialul este suficient de rezistent. Ca să nu mai zic de faptul că talpa înaltă mă ajută să nu ajungă apa la nivelul pielii întoarse.

În interior se găsește o blăniță moale și plăcută la atingere. Blănița este călduroasă și în felul ăsta sunt potrivite și pentru zilele friguroase de iarnă.

Cizme de iarnă din piele naturală

Îmi plac genul ăsta de cizme din simplul motiv că sunt foarte practice și călduroase. Modelul acesta este unul scurt și care are doi canafi la spate. Cănăfiorii sunt mai mult de decor. Nu prea reușesc să leg acei cănăfiori să stea prinși la spate și asta pentru că acele benzi cu care se leagă sunt alunecoase și se desfac imediat.

Modelul acesta nu este greu și stau foarte bine pe picior. În plus sunt din piele naturală ceea ce este un mare plus. Blănița scurtă, dar călduroasă face ca aceste ghete să fie numai bune pentru vremea asta răcoroasă din ultimele zile.

Eu le-am luat de pe MODLET și mi-a fost destul de greu să mă rezum doar la 2 perechi de încălțăminte și asta pentru că văzusem foarte multe perechi de încălțăminte care mă tentau.

You may also like

20 de comentarii

    1. În sfârșit am văzut cum se așeza pe picior și ghetuțele…superbe… M-am îndrăgostit iremediabil de ele…imi vor rămâne în cap multă vreme…sunt foarte frumoase amândouă…dar cred ca îți vin mai bine cizmele…sunt mai finuțe… Asa ca tine sa le porți cu plăcere

  1. Sunt tare chic ghetuţele tale sport! Mie îmi plac însă foarte tare cizmuliţele cu blîniţă. sta şi pentru că sunt o friguroasă şi ador pufoşeniie. 🙂
    Să le porţi cu mare drag, caut şi eu pe Modlet să văd ce găsesc potrivit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.