Cum să economisești folosind o platformă de cashback

Fiecare dintre noi a achiziționat deja cel puțin odată on-line așa că poate te interesează cum faci să primești bani înapoi la achizițiile tale. Ideea platformei de cashback este simplă – instalezi o extensie de browser sau aplicație de mobil și faci cumpărături on-line așa cum faci în mod obișnuit când cumperi electrocasnice, haine, cărți, mobilier pentru casă, cadouri, chiar și piese auto și primești între 1% și 30% cashback. Astfel că anul acesta de Black Friday poți să pui și bani deoparte dacă găsești ceva de care ai cu adevărat nevoie.

Deci cum ar fi dacă magazinele te-ar plăti să cumperi de la ele din bugetul lor de marketing în loc să plătească pentru publicitate?

Este foarte simplu! Din toate metodele de economisire, cea mai la îndemână mi se pare folosirea unei platforme de cashback, unde primești bani înapoi la fiecare achiziție.

Căutând ce opțiuni există pe piață să economisești astfel am căutat platformele de cashback disponibile în România și am realizat că platforma www.Cashclub.ro nu este doar o platformă de cashback ci poate aduce o valoare mult mai mare utilizatorilor. Ei au câteva funcționalități în plus care fac diferența când vine vorba de economisire. În primul rând ai peste 800 de magazine partenere din RO și din afară (vezi secțiunea „Magazine”) pe platforma Cashclub.ro. În plus, ai:

Comparator de prețuri integrat în platformă

Extensie de browser pentru Chrome: https://bit.ly/3m1Hdmg

Extensia va deveni propria ta asistență, care îți va aduce aminte că poți primi cashback de fiecare dată când vrei să cumperi ceva

Aplicație mobil iOS și Android

Cel mai nou program de referral din România

Mai departe poți fi tu cel care își invită prietenii și câștigă 30 lei pentru fiecare cont activat (adică să aibă minim o comandă validă). Intră în „Contul meu” și preia linkul tău personalizat dând click pe „Invită-ți prietenii” și ai 30 de lei pentru fiecare prieten care își va crea cont de pe linkul tău și va plasa minim o comandă, iar prietenii tăi vor primi și ei de asemenea 30 de lei.

➡În pagina de “Promoții” puteți vedea produsele cu cea mai mare reducere

Ce nu este o platformă de cashback? NU este un MLM, schemă piramidală sau altele câte mi-au auzit urechile:). Însă este o platformă care se bazează pe marketing afiliat

Printre magazinele partenere de unde poți încasa cashback: Booking.com, Decathlon, Noriel, Answear, AboutYou, Vivre, Flanco, FashionDays, Aliexpress, Orange, Cărturești, Libris, Hervis și multe altele.

Astfel că eu mi-am făcut lista de cumpărături pentru BF sau pentru perioada următoare:

– O carte de dezvoltare personală de la Cărturești

– Câteva cadouri pentru decembrie de la Noriel

– Rezervarea unei vacanțe pe Booking

Eu m-am hotărât să încerc pentru că există posibilitatea să fac comisioane fără să vreau. Caut produse la prețuri bune, reduceri, lucruri deosebite și am posibilitatea ca în urma cumpărăturilor făcute să mi se întoarcă o parte din bani.

Cum vi se pare ideea acestui site? Vă surâde ideea să profitați și să vi se întoarcă o parte din banii dați pe cumpărături?

You may also like

16 comentarii

  1. Super bună această platformă ! De când cu pandemia aceasta am început să comand mai des online ! Mulțumim pentru informații !

  2. Interesanta platforma. Folosesc si eu astfel de platforme de cashback, insa asta e noua pentru mine.

  3. Folosesc o platformă de cashback încă de mult timp, dar niciodată nu strică una nouă. Sunt chiar super benefice astfel de platforme, pentru că până la urmă, cumperi ceea ce dorești și economisești în același timp.

  4. O să arunc o privire prin Cărturești, mai ales că am o grămadă de cărți pe wishlist și am de gând să pe unele să le fac cadou. Cu ocazia asta poate folosesc platforma de cashback.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.