Paradisul secret al simțurilor este definiția perfectă pentru B.U. Hidden Paradise

Parfumul este accesoriul meu nelipsit. Îmi place să fac fel de fel de experimente în această materie și îmi place să-mi schimb parfumul destul de des pentru că mă obișnuiesc cu el. Apoi le alternez în funcție de preferințe și de dispoziția pe care o am în acea zi.

B.U. Hidden Paradise unul dintre cele mai tropicale parfumuri

Ianuarie este una dintre lunile de iarnă doar că vremea de afară este atât de plăcută încât numai la iarnă nu mă pot gândi. Tocmai din acest motiv am apelat la câteva arome tropicale care să mă ducă cu gândul departe. Nu știu de ce, dar gândul meu este doar la vară, la soare și la vacanță.

Chiar acum pulverizez câteva pufuri de parfum pentru a putea să vă povestesc cât mai obiectiv despre produsele acestea. Mirosul mi se pare absolut genial. Nu știu să vă povestesc despre arome și despre aromele care se împletesc în aceste produse absolut minunate. Dacă ar fi fost să vă descriu eu mirosul aș putea să spun că acestea au miros puternic de vacanță dulce. Să vă spun și ceea ce conține de fapt:

Aromele magice de portocale și pere se îmbină perfect cu notele de iasomie și lăcrămioare, care te transpun într-o locație exotică și îți cuceresc simțurile. Accentele de vanilie, mosc și bezea, te duc tot timpul cu gândul la vacanță, te relaxează și îți subliniază farmecul personal.

Prezentarea mi se pare genială și de aia am preferat să o adaug așa cum este. Produsele B.U. sunt de o eleganță aparte și chiar mă bucur mult să le redescopăr. În perioada facultății sau chiar a liceului erau într-o mare vogă și le foloseam cu o anumită regularitate. Nu știu de ce nu am mai apelat la ele sau de ce nu mi-au mai atras atenția pentru că brandul nu a lipsit de pe piață.

B.U. Hidden Paradise este prima gamă a brandului pe care o încerc după multă vreme. Nu regret o clipă de alegerea făcută și chiar o recomand cu căldură pentru că merită încercată. Nici nu cred că mai are rost să vă spun că puteți să folosiți toate cele 3 produse: apă de toaletă, parfum deodorant și deodorant. Vă spun că toate hainele mele miros doar a B.U. și am început să iubesc acest parfum, acest miros mai exact. Cred că am mai bine de o lună în care am folosit exclusiv această gamă pentru că mirosul m-a cucerit.

Apa de toaletă B.U. vine într-o cutie sigilată ceea ce face ca produsul să aibă o eleganță aparte. Nu vreau să vă mai spun despre cromatica folosită pentru această gamă. Acel turcoaz în combinație cu roz face ca parfumul să fie foarte girly. Apa de toaletă are 50 ml, iar parfumul deodorant are 75 ml. Eu vă recomand să încercați gama asta pentru că merită din plin. Îmi doresc să încerc tot mai multe game din portofoliul celor de la B.U.!!!!

Voi ce amintiri aveți legate de B.U.? Folosiți produsele lor? Aveți vreo gamă preferată?

You may also like

18 comentarii

  1. Produse foarte bune,care și mie îmi plac mult ,le ador ; de curând am început să folosesc aceste produse și sunt forte încântată de ele .❤

    1. De când nu am mai mirosit un bu…cred ca din facultate…era brandul preferat..cred ca este cazul să-l caut prin magazine…

  2. B.U este marca adolescentei mele. Țin minte cât de incantata eram de cutiile lor cu cheița . Le mai achiziționez din când in când de dragul
    vremurilor trecute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.