Apa micelară Sensibio Bioderma este în topul preferințelor femeilor

Demachiantul joacă un rol foarte important în îngrijirea tenului. Încerc să fiu atentă la produsele pe care le folosesc. Ca să nu mai zic că îmi curăț tenul în fiecare seară și că acest pas este obligatoriu. Oricât de obosită aș fi încerc să-mi aloc cel puțin 5 minute pentru o demachiere corectă.

Apa micelară Sensibio Bioderma

Apa micelară Sensibio am descoperit-o la recomandarea dermatologului. Am ajung la dermatolog în urma unor probleme pe ten și mi-a recomandat câteva dermatocosmetice plus această apă micelară(găsiți aici toată povestea). Nu o cunoșteam, nu o încercasem și am zis s-o aleg în cea mai mică mărime. Am folosit-o în varianta de 100 ml care mi-a ajuns fix o lună.

În plus, m-a cucerit cu faptul că are o textură lejeră, nu-mi încarcă tenul, îmi curăță ușor machiajul și nu am nevoie de o cantitate mare de produs pentru a îndepărta machiajul.

25 de ani de Sensibio

De 25 de ani, Sensibio H2O a fost alături de femeile din toată lumea și le-a însoțit alegerile.

25 de ani de atenție, admirație și muncă pentru toate tipurile de sensibilitate.

25 de ani de respect pentru piele.

Părerea mea despre ama micelară Sensibio de la Bioderma

Cu ocazia împlinirii celor 25 de ani, Bioderma mi-a făcut o surpriză și mi-a trimis o nouă sticlă de apă micelară de 500 ml împreună cu 2 seturi de dischete lavabile. Ideea acestor dischete are la bază protejarea mediului și să folosim cât mai puține dischete obișnuite.

Bioderma a scos o ediție limitată Sensibio H2O care se găsește în farmaciile din toată țara (poate fi cumpărată și de la farmaciile online), în formatul de 500 ml și are 3 etichete diferite, cu același mesaj: Your skin dezerves respect.

Mie îmi place tare mult această apă micelară de la Bioderma. În prezent eu o folosesc în varianta de 850 ml. Ambalajul este imens și îmi închipui că o voi folosi un an. Diferența dintre ambalajul meu mare și varianta asta de 500 ml este capacul și modul de dozare al produsului. Demachiantul meu are un fel de cerc pe care se apasă și iese produsul fără a fi nevoie să ridic sticla de jos. Sistemul ăsta de dozare al produsului este destul de popular și dacă nu asociați descrierea mea cu nimic, poate ați văzut concret undeva unul ca să vă faceți o idee despre ce vorbesc.

În cazul în care nu v-am cinvins că Sensibio este cea mai bună apă micelară, eu vă recomand s-o încercați în cea mai mică variantă posibilă pentru că vă veți îndrăgosti cu siguranță de ea. A fost suficient s-o folosesc o dată ca să-mi dau seama că este un produs de top.

Voi ați folosit vreodată apa micelară Sensibio de la Bioderma? Sunteți curioase s-o încercați?

You may also like

26 de comentarii

  1. Si pe mine m-a cucerit aceasta apa micelara. Am fost operata acum 2 ani la o pleoapa si ultimele ape micelare pe care le-am folosit imi provocau usturimi in zona ochilor. Deja acolo pielea mea este mult mai sensibila, prefer sa o las sa respire. Iar aceasta apa micelara ma ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.