Produse care luptă împotriva celulitei de la AOLIV

Înclin să cred că toate femeile au celulită doar că la unele se vede mai mult și la altele mai puțin. Eu am câțiva pitici pe creier de care nu prea reușesc să scap și unul dintre aceștia este în strânsă legătură cu celulita. Nu se vede foarte tare și nici nu este foarte deranjantă, dar sunt unele poziții sau unele momente în care o văd și chiar mă deranjează. Problema este că nu fac nimic în acest sens în afară de a folosi câteva produse care să mă ajute să scap de ea. Poate că mi-ar fi de mare ajutor un masaj anticelulitic sau să completez beneficiile produselor cu puțin sport.

Sunt o fire comodă și pentru moment m-am rezumat doar la folosirea unor produse care să mă ajute în acest sens. Mi-am luat 2 produse cu puțin timp înainte să plec la mare. Cred că totul s-a întâmplat de teamă ca nu cumva să vadă inestetic. Evident că nu s-a inventat crema minune care să te ajute să facă minuni din 2 – 3 aplicări.

AOLIV are la bază uleiul de măsline și combinat cu diverse alte produse, face ca produsele comercializate de această firmă să fie bune pentru diverse probleme ale corpului sau pentru ten. Între timp, conform unor studii făcute s-a constatat că combinația dintre ulei de măsline și aloe vera este cu atât mai benefică. Eu am foarte mare încredere în aceste produse și tocmai din acest motiv am ales cele 2 poduse care promit să lupte împotriva celulitei. Am ales să folosesc un scrub și o cremă exfoliantă anticelulitică.

Spumă pentru exfolierea pielii OlivAloe

Nu știu de ce a primit denumirea de spumă pentru că pe etichetă este scris Scrub și consider că aceasta este denumirea corectă. Este un produs exfoliant și m-a ajutat foarte bine să-mi pregătesc corpul pentru vară, plajă și implicit pentru aplicarea cremei autobronzante.

Produsul poate fi folosit atât pe față, cât și pentru corp. Chiar dacă particulele exfoliante din produs nu sunt tocmai mici, nu agresează pielea și nu am avut nici un disconfort atunci când l-am aplicat pe față. Aveam foarte multe cojițe pe nas care nu mă lăsau să folosesc nici un fond de ten fără ca acesta să se vadă inestetic și am preferat să folosesc o exfoliere a feței cu acest scrub în ideea de a-mi curăța fața de acele cojițe inestetice. După aplicarea unui astfel de scrub este necesară o bună hidratare și pentru asta am folosit o cremă hidratantă de față și problema a fost ca și rezolvată. Pentru picioare l-am folosit direct în duș pentru că se face un pic de mizerie. Cad acele particule treptat și rămâne mizerie în jur, așa că de preferat este să fie folosit când sunteți în cadă, pe pielea uscată.

Mirosul este unul plăcut și deloc deranjant. Se simte mirosul uleiului de măsline, dar foarte ușor. Nu persistă după ce vă curățați pielea. Pielea rămâne foarte fină și hidratată în același timp. Cu toate astea, eu aș zice că puteți aplica o cremă de corp sau de față după folosirea acestui scrub. Găsiți aici acest scrub.

Cremă exfoliantă anticelulitică

Simțeam nevoia și obligația de a folosi o cremă specială pentru celulită. Trebuie să fac și eu câteva eforturi pentru a putea ține celulita la distanță. Eu merg pe ideea că o problemă se poate remedia sau ține sub control, atâta timp cât este tratată din vreme. Când celulita este într-un stadiu avansat, este cam greu ca aceste mici eforturi să dea vreun rezultat.

M-a atras compoziția acestei creme anticelulitice OlivAloe. Mai exact, are în compoziție ulei de măsline, ulei de migdale, ulei de rodie, aloe și vitamina E. Aceasta promite să ofere exfoliere, regenerare, tonifiere, hrănire și hidratare.

Eu am folosit această cremă înainte de a face dușul de seară. Înainte de a intra în duș, aplic această cremă pe zonele cu probleme și masez intens până când aceasta este absorbită total de piele. Particulele exfoliante de la cafeaua verde și de la sâmburii de măsline sunt grunjoase și își fac foarte bine treaba. Exfoliază foarte bine pielea și aceasta rămâne netedă și hidratată. Propun să vă rezervați minim 5 minute pentru masaj pentru că acesta este foarte important și puteți să folosiți intensitatea pe care o suportați. Mie îmi place să mă chinui puțin și să îmi fac un masaj ceva mai apăsat pentru că așa am eu impresia că rezultatele sunt mai bune. După masaj trebuie obligatoriu să vă spălați cu apă pentru că rămân acele particule exfoliante pe piele de care nu prea puteți scăpa fără apă. Această cremă poate fi găsită aici.

Sunt mulțumită de rezultatele pe care le am la aproape un sfert din cremă consumată. Chiar am impresia că micile imperfecțiuni legate de celulită arată mult mai bine și voi continua să folosesc această cremă până la final și voi reveni cu un update la acest articol.

Voi acordați atenție celulitei? Credeți că aceasta se tratează doar cu creme sau trebuiesc combinate cremele cu masajul?

You may also like

4 comentarii

  1. textura produsului imi place tare mult, dar eu nu sunt cel mai mare fan produse anticelulitice. Poate toate tratamentele astea ai nevoie de timp si eu stau foarte prost la capitolul asta.

    1. Si eu stau prost la acest capitol, dar sunt momente in care nu prea am de ales si trebuie sa am grija si de aceste aspecte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.