Oferte de Black Friday pe Notino

Reducerile de Black Friday sunt cele mai așteptate din an. Toată lumea știe că în această perioadă cheltuie mult mai mulți bani decât în mod normal și asta pentru că profită de reducerile existente. Se întâmplă ca de multe ori să nu avem nevoie de acel produs, dar să-l cumpărăm din simplul fapt că are un preț bun și de neratat.

Notino se aliniază și el acestui trend anual. Reducerile de Black Friday vor avea loc în perioada 9-15 noiembrie și vor fi reduceri de până la 70%. Având în vedere că Notino este un site atât de mare, este destul de greu să nu cumperi câte ceva la o simplă vizită pe site. Cu atât mai mult cu cât sunt reduceri destul de bune în această perioadă.

Parfumuri cu reduceri

Parfumul este cel mai elegant accesoriu pe care-l poate purta o persoană. Un parfum bun te poate pune în evidență și te ajută să te faci remarcată. Acum dacă tot vin sărbătorile poate ar fi de preferat să ne orientăm către pachete care includ și parfumuri. Din punctul meu de vedere un parfum oferit cadou este unul dintre cele mai potrivite cadouri.

Am câteva parfumuri pe lista mea de dorințe așa că le-am pus deja în wishlist pe Notino. Prioritate are Armani Sì care este printre preferatele mele și, în plus, l-am terminat zilele astea și cam suspin puțin după el. Încă nu m-am hotărât exact care ce vor fi cumpărăturile mele finale pentru că coșul meu din momentul de față depășește cu mult bugetul disponibil. În plus, am în plan să-mi aleg și câteva cosmetice. De fapt, vreau să-mi refac stocul cu câteva produse care-mi sunt mie dragi.

În plus, paleta de farduri de la Makeup Revolution este în topul preferințelor mele. Varianta asta de paletă are un raport foarte bun calitate preț. Eu cumpăr palete de genul chiar și pentru a le oferi cadouri. Prețul acestei palete variază între 20 și 26 lei și este paleta completă. Varietatea foarte mare de astfel de palete îți oferă posibilitatea s-o cumperi în culori mai calde sau mai aprinse.

Un alt parfum pe wishlistul meu este Yves Saint Laurent Black Opium. Este un parfum ușor dulceag, dar cu arome plăcut și foarte persistent. Aceasta este cea de-a doua sticluță pe care o am, dar tot nu m-am plictisit de el. Nu l-am terminat, dar dacă l-aș găsi la un preț bun clar mi-aș face provizii.

De Black Friday produsele care au prețuri foarte bune se termină repede așa că trebuie să urmăriți ofertele celor de la Notino pentru că este o lună a surprizelor. Mă gândesc serios să fac și câteva cumpărături pentru Crăciun și să scap de grija cadourilor

Tu ce produse te pregătești să cumperi de Black Friday?

You may also like

24 de comentarii

  1. Un parfum vreau să-mi cumpăr și eu și un fond de ten de la Catrice .Au rdduceri bune și trebuie să profităm de ele .

  2. De când tânjesc la o paletă de farduri de la Revolution, nu mă prea machiez perioada asta de când stau numai acasă cu bebe, dar tare mi-ar place s-o am. Iar ideea ta de a cumpăra mai multe pt ale face cadou chiar e super!

  3. Îmi place Black Opium, tocmai mi l-am luat. Îl ştiu şi pe Si, l-am avut pentru vară. 🙂
    În altă ordine de idei, bine că Notino are Black Friday până pe 15. Poate reuşesc să iau ceva pentru cadourile de sărbători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.