Supermarket-ul Gloria Market din Galați se redeschide

În urmă cu câteva săptămâni am văzut niște măști pentru copii foarte frumoase pe facebook-ul magazinului Grande Gloria din Galați. M-am dus până acolo ca să-mi refac stocul și când am ajuns acolo era ușa închisă. Ulterior am aflat că făceau curățenie și reorganizau magazinul. De câteva zile s-a redeschis și am zis să profit să ajung și eu în magazin.

Bunătăți de la Grande Gloria

Astăzi am avut drum prin centru așa că am zis să dau o fugă până la Grande Gloria. În Galați sunt 2 magazine, iar eu am optat să merg la cel de pe strada Lahovari, adică vis-a-vis de poșta mare. La prima mea vizită în magazin mi s-a părut că aveau destul de multe lucruri și totuși era parcă înghesuit. De această dată, totul mi s-a părut că arată mult mai bine și este mai organizat.

Au venit și cu o secțiune de produse alimentare. Mă bucur să descopăr multe bunătăți ale brandului propriu. Eu am primit o sacoșa cu bunătăți pentru Eva și Cristina. Puteți să vă bucurați și voi de produsele lor dacă nu sunteți din Galați, comandând online pe site-ul lor www.lolliboni.com.

În punguță erau 2 ouă: unul cu ponei și unul cu prințese. În interior se găsesc: 2 acadele pe băț, o bomboană tip spirală din zahăr, o bomboană lungă cu zahăr, 2 tuburi de plastilină și o literă din plastic. În plus, după ce se bucură oul poate fi transformat în pușculiță după ce termină dulciurile din interior.

În ton cu evenimentul din acest weekend, am găsit și câteva acadele cu poze inspirate de Halloween. Bombonelele care pocnesc au fost în topul preferințelor Cristinei. Un pliculeț a fost cu Masha și unul cu Llama. Trebuie să le încercați pentru că sunt senzaționale. Am avut și câteva prăjituri făcute în laboratorul propriu. Fursecurile cu unt și picături de cacao sunt făcute de către Grande Dolceria.

Rulourile cu fructe de pădure au fost delicioase. Sunt făcute tot de Grande Dolceria și pe acestea le-am terminat eu singură și asta pentru că mi s-au părut extrem de apetisante. Chiar trebuie să le încercați. Crochetele cu cașcaval le-am mai încercat și știu cum sunt la gust, dar surpriza vine din faptul că am văzut că acestea vin și cu aromă de pizza.

Turta dulce cu măr și scorțișoară sau cea cu caise sunt făcute tot în Galați de Grande Dolceria. Mă bucur tare mult că am descoperit aceste produse cu această ocazie pentru că sunt niște dulciuri foarte bune.

Ultimele produse încercate au fost cornurile de la Lolliboni cu cremă dublă de ciocolată și vanilie. Acestea le voi savura în zilele următoare pentru că și așa m-am răsfățat cam mult astăzi.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

18 comentarii

  1. Am urmărit-o pe Cristina pe story… Foarte interesante dulciurile…mai ales ouăle…nu am încercat de la ei decât șervețele umede… Sa le savurați cu placere

  2. De când am văzut-o pe Cristinica pe reţelele de socializare mi-a plăcut ce am văzut. E bine că s-a redeschis şi că produsele lor sunt pe placul clienţilor. Mari şi mici! Să vă bucuraţi de bunătăţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.