Mici trucuri demne de urmat atunci cand dam o comanda pe un site strain

Am dat diverse comenzi și parcă tot nu mi-am luat ce aveam nevoie. Îmi doream niște pulovere mai subțiri sau mai grosuțe și totuși nimic nu m-a mulțumit. Ba erau prea scurte, ba păreau transparente. Din propria experiență vă spun ca atunci când vă alegeți ceva de pe site-urile de afară să fiți foarte atente la poze și la detalii pentru că toate problemele unei haine este expusă în poză. Tu trebuie doar să o vezi.

geaca-maro-min

Geaca de piele – link

Nu o dată am pățit să îmi cumpăr o pereche de colanți care aveau niște cute în genunchi. Pe site era pus logoul firmei în dreptul genunchilor și eu nu am sesizat acest mic detaliu dar el era evidențiat. Nu era vina nimănui că pe site acest aspect era arătat. O altă experiență a fost cu un produs care era mult prea transparent deși una din poze evidenția acest lucru dar se pare că în euforia mea nu am dat atenție acestui amănunt. Referitor la mărimi, mi se întâmplă mai rar să dau kicks pentru că analizez dimensiunile trecute pe site și în unele cazuri mă uit să văd dacă vreun cumpărător a menționat ceva referitor la produs. În josul paginii era trecut că produsul este croit ceva mai mare și că avem nevoie de o mărime mai mică decât este trecut pe site. Am neglijat acest comentariu și uite așa am dat greș. Nu am foarte multe experiențe negative de acest gen dar se întâmplă și am ținut să menționez asta ca să puteți să faceți și voi cele mai bune alegeri.

Dacă tot nu am găsit pulover mi-am ales o geacă pentru că am fost atrasă de culoare. Până acum câțiva ani îmi alegeam foarte multe produse pe negru iar acum am făcut o fixație pentru maro. Nu știu de ce am făcut această schimbare dar important este că mie îmi place și eu mă simt bine purtând asta.

ceas-alb-min

Ceas alb – link

Vă tot povesteam zilele trecute că ceasurile sunt printre preferatele mele și nu puteam să nu îmi aleg unul și de aici. Costă doar 2$ și era păcat să nu îmi iau și eu unul. 10 lei dau pe baterie să o schimb așa că am profitat de acest model și de prețul bun.

cardigan-min

Cardigan – link

M-am tot gândit dacă să îmi iau sau nu acest cardigan. Modelul este frumos dar ceva m-a oprit să îl iau. Am considerat că nu este suficient de practic și totuși acum regret că nu l-am adăugat în coș. Îmi place din ce în ce mai mult și cred că îl voi include pe următoarea mea comandă. Aștept comanda plasată și după asta am să mai încerc încerc încă una.

geanta-dresslily

Geantă – link

Am găsit ceva care mi-a amintit de SheIn. Pe Dresslily sunt extraordinar de multe modele de genți pe care le tot pândeam eu pe SheIn și dupî care tot suspin. Sunt multe modele vesele, haioase sau elegante. Prețurile sunt ok și acest aspect o reprezintă geanta de mai sus pe care o am și eu în varianta pe negru. Pur și simplu o iubesc și merge purtată în foarte multe combinații.

You may also like

19 comentarii

  1. WOW! Si mie-mi place foarte mult gentuta. Am intrat pe link si am vazut ca si preturile sunt destul de OK! Daca nu mai putem cumpara de la SheIn nimic, cu siguranta si de p-aici vom face shopping!

  2. Pe site-urile chinezesti trebuie sa citesti de 3 ori si sa comanzi o data. Eu prefer sa aleg produsele cu poze facute de clienti, asa vad cum este produsul in realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.