Modele sexy de costume de baie de la BERLOOK

Vara este anotimpul meu preferat. Prefer marea, plaja sau chiar piscina. Îmi place și muntele doar că acesta este pe locul 2. Anul trecut mi-am făcut vacanța de vară în Turcia și la cât de mult mi-a plăcut cred că mi-ar plăcea să repet experiența. Doar că aș vrea să mai fac ceva schimbări la mine, mai exact la corpul meu, iar perioada asta de început ar fi numai bună. Mă deranjează câteva kilograme în plus pe care le-am luat în iarna asta și care acum mă deranjează mai mult ca oricând. Eu trag speranța ca acum să fiu suficient de motivată să le pot da jos până la vară sau până când voi ajunge la plajă.

Modele noi de costume de baie și tendințe actuale

În fiecare an, moda în ceea ce privește costumele de baie suferă schimbări semnificative, iar anul 2024 nu face excepție. Este esențial să fii la curent cu cele mai recente tendințe pentru a-ți alege costumul de baie ideal. Din câte am observat anul acesta sunt la modă printurile și culorile pastel. Nu cred că este o noutate asta pentru nimeni și cred că aceste modele sunt pe placul majorității. Berlook este unul din site-urile unde am găsit costumele de baie de mai jos care mi-au atras atenția în mod special.

Costumul de baie negru cred că mă avantajează cel mai mult. Nu aș putea să spun că acesta ar putea ascunde cumva kilogramele care mă deranjează pe mine, dar acesta arată frumos atât pe o piele bronzată, cât și pe una mai puțin bronzată. Designul ușor minimalist al acestuia m-a convins că este potrivit stilului meu și chiar îmi doresc un model de acest gen. Mai rar se întâmplă să-mi placă atât slipul, cât și sutienul. De data asta ambele sunt potrivite și, în plus, prețul este foarte accesibil.

Pentru anul 2024, culorile vibrante și imprimeurile îndrăznețe domină moda costumelor de baie. Nuanțe precum turcoazul strălucitor, albastru închis, rozul intens și galbenul solar sunt la modă, aducând un aer proaspăt și energizant pe plajă sau la piscină. În ceea ce privește modelele, dungi și florile mari sunt extrem de populare în acest an, aducând un vibe retro în garderoba ta de vară. Cu toate acestea chiar și costumele de baie fără imprimeuri sunt de efect. Dacă purtați una dintre culorile menționate de mine este clar că nu aveți cum să dați greș.

Alegerea între costumul din două piese sau unul întreg

Atunci când vine vorba de alegerea între un costum de baie din două piese sau unul întreg, preferințele personale și confortul sunt cheia. În 2024, ambele stiluri sunt în tendințe, oferind opțiuni variate pentru fiecare tip de siluetă. Costumul din două piese este perfect pentru cei care doresc să-și pună în evidență talia și să arate mai multă piele, în timp ce costumul întreg este ideal pentru cei care caută un suport sporit și o acoperire mai mare.

Anii trecuți este drept că mi-am îndreptat atenția mai mult către costumele de baie întregi tocmai pentru că mă simțeam mai confortabil. Aveam impresia că abdomenul meu nu este atât de expus. Evident că asta este doar în mintea mea. Anul ăsta aș vrea să mai schimb puțin situația și să port mai multe costume din două piese. Dacă tot am început să am grijă de silueta mea, mizez pe faptul că până la vară să-mi pot duce la bun sfârșit planul. Asta chiar dacă am nevoie de foarte multă voință.

Întrebare de Final: Care este combinația de culori și model care te atrage cel mai mult pentru costumul tău de baie din sezonul 2024 și de ce?

You may also like

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.