Îngrijire delicată pentru pielea copiilor doar cu NIVEA

Primele produse de îngrijire pe care le-am folosit pe pielea copilului meu au fost cele de la NIVEA. Eu sunt o mare iubitoare a acestor produse și am o mare încredere în ele așa că nici măcar nu mi-am pus problema că nu ar fi potrivite și pentru un bebeluș. Nu m-am înșelat absolut deloc pentru că toate produsele folosite au fost perfecte și cea mică nu a avut nici o neplăcere, nici o iritație, nimic.

Singura recomandare este ca produsele folosite să fie din gama BABY pentru că asta îmi garantează că sunt niște produse fine, special create pentru pielea sensibilă a copiilor. Cremele de corp pentru bebeluși pot fi folosite zilnic pentru că oferă hidratarea optimă. Eu le aplicam doar după duș și îmi plac mult pentru că intră rapid în piele fără să fie nevoie să insiști prea mult.

Cremă rotundă NIVEA pentru copii în ediție limitată

Cremele rotunde de la NIVEA sunt cu o întreagă tradiție în spate. Se știe că forma aceasta clasică este de foarte mult timp pe piață și cred că și mama mea a folosit creme de genul când era tânără. Am impresia că au o vechime extrem de mare și sunt foarte cunoscute și apreciate. De această dată, cei de la NIVEA au scos o astfel de gamă și pentru copii.

Cremele rotunde vin la pachet cu o poveste în spate. Mai exact, eu am primit un pachet în care era și o carticică cu povești, un puzzle și personajele regăsite în poveste sub forma unor magneți. Aceste creme au 150 ml și vin sigilate cu o folie așa cum sunt toate produsele care vin în acest format.

Eu foloseam pentru Cristina o cremă lichidă din simplul motic că pompițele îmi ușurau mult munca. Este doar o idee pentru că în realitate oricum crema trebuia masată ușor pe piele pentru a intra și tot mă „murdăream” să zic așa. Acum am putut să fac comparație și cum este cu această cremă solidă pentru că pe lângă degețelele mele, și -au mai făcut apariția încă două care se aprovizionau cu cremă. Fetița mea are 5 ani și jumătate și chiar sunt de părere că este o persoană suficient de responsabilă și înțelegătoare. Când vine vorba să se oprească din activitățile care îi plac recunosc că este ceva mai greu. Cam asta se întâmplă și când este vorba de cremă pe corp pentru că și-ar pune cremă și pe limbă. Este fascinată să se vadă plină de cremă, iar eu trebuie să fiu responsabilă cu masarea acesteia pentru că ea își pierde răbdarea.

Despre crema rotundă NIVEA

Consistența cremei este mai solidă și pentru a o putea uniformiza pe corp trebuie să se înmoaie puțin. Acest aspect nu se realizează greu și chiar sunt de părere că nu este un efort în plus față de cea mai lichidă. Din 2-3 mișcări aceasta intră în piele. Mi se pare eficientă și spornică. Aceste creme sunt în ediție limitată și sper să le mai găsiți și voi în magazine pentru a le încerca. Dacă nu, puteți să vă oriuentați spre orice alt produs vi se pare interesant din gama NIVEA BABY pentru că eu nu am găsit nici un produs până acum care să mă dezamăgească.

You may also like

25 de comentarii

    1. Mi-ar plăcea să încerc aceste creme… Pentru cel mic… Se găsește setul pe undeva…cu tot cu carte și puzzle?

      1. Si eu foloseam Nivea atunci cand eram mai mica! Mama mereu imi lua creme si geluri de dus de la Nivea pentru ca imi fac eu tare bine la piele.

  1. O, atât de delicat și emoționant!
    Când vine vorba de copii, nimic nu pare suficient de bun. Nivea este un brand extraordinar și cu o tradiție nemaipomenită.
    Mulțumesc pentru informații și recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.