Unde gasești huse iPhone XS

Lumea numără zilele nerăbdătoare până când Apple va sparge gheața și va scoate  iPhone XS pe piață. În prezent acesta este cel mai dorit telefon de pe glob. Se vorbeste deja că s-au făcut liste de așteptare și în ciuda prețului mare, mulți doritori vor rămâne pe dinafară din cauza numărului mic de astfel de telefoane.

Oamenii de afaceri vor acest telefon și datorită calităților sale, dar și pentru a-și etala bunăstarea socială și a inspira încredere celor din jur. Adolescenții îl doresc fiindcă face poze foarte reușite, se poate asculta muzică, sunetul fiind de calitate premium, pot accesa mult mai bine e-mailul datorită ecranului mare, se pot juca online și pot citi textele care îi interesează mult mai ușor.

Atât în privința aspectului, cât și a funcțiilor se aăteaptă mult de la acest telefon, tocmai de aceea este bine să vă rezervați din timp o husa iphone XS din magazinul BrandGSM. În prezent numai aici se găsesc echipamente de securitate pentru telefonul care este așteptat cu sufletul la gură.

Ele nu costă mult, dar asigură o longevitate maximă telefoanelor valoroase si garantează păstrarea frumuseții o vreme îndelungată.

Huse iphone XS vor deveni de negăsit după ce telefonul prezentat mai sus își va face intrarea triumfală pe piață. Ele sunt de calitate pemium, prețul fiind foarte mic comparativ cu valoarea telefonului pe care îl protejează 100%.

Atât husele, cât și carcase iphone XS costă sub 50 de lei și protejeaza telefonul de:

– particulele de praf sau stropi de lichide care s-ar putea depune pe suprafața acestuia și i-ar strica aspectul și împiedica funcționarea perfectă

– șocurile care produc fisuri ale ecranului, zgârieturi. Un astfel de dispozitiv de lux este și fragil și are nevoie de protecție maximă. Oricât ai ține la telefon se întâmplă adesea să îl așezi mai repede și zgomotos pe o suprafață dură sau să îl prinzi la repezeală cu unghiile ascuțite, iar fără husă de protecție rămân semne.

– obiecte ascuțite și dure cu care vine în contact.

– pete de grăsime și transpirație generate și de mâinile puse pe ecran după anumite activități. Este suficient să fie foarte cald afară să avem palmele transpirate și să ne sune cineva. Fără huse sau carcase, urmele lucioase și inestetice rămân pe telefonul scump.

Magazinul pe care vi l-am prezentat este singurul care a avut grijă să se aprovizioneze cu accesorii pentru telefonul care va apărea curând și pe piața din România asigurând un bun atât de scump.

Acum stiți unde se găsesc huse și carcase pentru telefonul care va fi lansat în curând. Grăbiți-vă să-l comandați înainte de a intra în posesia telefonului!

You may also like

19 comentarii

  1. Husa și folia de protecție asigură device -ului nostru viață lungă.
    Deși ți-ai dori să te bucuri de frumusețea lui fără protecție, crede-mă pe cuvânt de păgubaș, nu merită.
    De curând am avut o experiență foarte neplăcută, deși sunt o fire atentă și prevăzătoare.
    Mulțumim pentru sfaturi și informații!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.