Eco tuningul – soluția propusă de GxG Chiptuning pentru reducerea consumului de carburant

În ziua de azi, tot mai mulți dintre noi căutăm diverse variante prin care să economisim, să reducem cheltuielile zilnice. Este un lucru bine știut că mașina presupune o investiție continuă. Iar în acest caz, alimentarea acesteia cu carburant impune o anumită cheltuială o dată la câteva zile.

Știai că îți poți optimiza costurile în ceea ce privește alimentarea? Indiferent că ai o mașină ce funcționează pe bază de motorină sau benzină, soluția vine de la specialiștii de la GxG Tuning – eco tuningul. Să vedem în continuare ce presupune aceasta procedură!

Ce înseamnă eco tuning?

ECO tuningul reprezintă optimizarea software-ului mașinii prin care se urmărește o scădere considerabilă a consumului și o ușoară creștere a cuplului motor.

Eco tuningul este soluția la care apelează proprietarii de autoturisme care doresc să reducă din consumul de carburant, să reducă nivelul de emisii noxe și să crească puterea motorului. Pentru că eco tuningul are capacitatea de a transforma total mașina și de a-ți reda astfel bucuria de a conduce.

Vorbim de fapt despre o investiție care se face la început, dar care este amortizată într-un timp relativ scurt prin reducerea sumelor cheltuite atunci când alimentezi.

În ce constă eco tuningul? Este vorba de reglajul ce se face la software-ul sistemului de injecție cu scopul de a ecologiza sistemul de funcționare al motorului, utilizând compensatoarele de sarcină. Acestea ajută la o distribuire mai bună a curbelor de putere și cuplu motor și în acest fel motoarele furnizează puterea de vârf în condiții optime de funcționare.

GxG Tuning realizează eco tuningul adaptat mașinii tale

Echipa de la GxG Tuning sfatuieste proprietarii de masini sa nu realizeze pe cont propriu aceste ajustari. Orice mica greseala poate da peste cap intreg sistemul si ulterior masina va ajunge intr-un service, cu probleme ce vor implica multe costuri suplimentare.

Daca iti doresti o trasformare a masinii, apeleaza si tu la specialistii de la GxG Tuning si vei avea parte de servicii la standarde de top. Interventia va fi adaptata modelului de autovehicul pe care il detii, asadar totul este personalizat. Vei avea garantia lucrului bine facut.

De asemenea, trebuie mentionat faptul ca echipa GxG Tuning realizeaza aceste resoftari doar pe motoarele standard, cele care nu au suferit diverse modificari mecanice si care nu au componente anulate.

Daca toate cele de mai sus te-au convins, iti recomand sa iei legatura cu un consultant de la GxG Tuning prin intermediul site-ului oficial gxgtuning.ro, prin apel telefonic la numarul 0763 998 841 sau printr-un email trimis la adresa gxgchiptuning@gmail.com. Sediul este situat in comuna Albesti, judetul Mures, dar mai gasesti si parteneri GxG Tuning si in alte orase din tara, mai multe informatii puteti gasi pe site la pagina de parteneri GxG Tubing https://gxgtuning.ro/parteneri/.

You may also like

17 comentarii

  1. Informatii utile pentru cei care au masini.pana iau eu permisul mai dureaza mult si bn dar imi doresc sa fiu soferita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.