Dorința de a fi admirată… plăcerea de a fi apreciată

Am citit diverse studii despre haine și despre dorința femeilor de a se îmbrăca cât mai frumos. Studiile arată că ne îmbrăcăm frumos frumos pentru cei din jur. Fie că o facem pentu o persoană anume sau pentru un grup în care vrem să ne remarcăm, consider că haina îl face pe om. În momentul în care o persoană are o vestimentație elegantă este privită diferit față de cei din jur. Poate că primește ceva mai mult respect și asta îi oferă un plus de încredere în sine.

Sunt de părere că părerea altora în ceea ce ne privește, dar și dorința de a ne face respectați ne fac să ne îmbrăcăm într-un anume fel. În marea majoritate a timpului suntem influențați și nu cred că asta este un lucru rău. Găsim modele în cei din jurul nostru sau vrem să ne ridicăm la un anumit nivel și tocmai din acest motiv vestimentația noastră poate suferi modificări de-a lungul timpului.

Chiar dacă apelăm la rochii de ocazie și avem nevoie de modele cât mai elegante, poate că vrem să mergem la muncă și apelăm mai mult la rochii în detrimentul pantalonilor sau chiar când ieșim la o banală plimbare în parc purtăm haine care să ne pună în valoare, dar potrivite locației în care ajungem.

Rochiile lungi îmi cam lipsesc din garderobă și cred că de ele aș mai avea eu nevoie pentru a fi completă într-o oarecare măsură garderoba mea. Este un fel de fixație pe care am făcut-o asupra acestor modele, deși de fiecare dată când intenționez să fac o nouă achiziție tot cele midi mă atrag.

Long evening dresses uk

You may also like

12 comentarii

  1. Tie iti sta bine cu orice model pentru ca ai un corp frumos!Aceste rochii sunt foarte frumoase! Multumim pentru recomandări!

  2. woww da ce modele mai ales aceea albastraa. eu daca ma imbrac mai frumos ma simt mai increzatoare ij mine si daca mai lun si un pic demachiaj deja toata lumea e a mea… doar ca rar la o nunta sau botez ma simt si eu mai feminina in cv mai elegant

  3. Foarte frumoase rochiile prezentate! totusi eu prefer sa nu atrag atentia cand sunt in public, asta depinde de firea fiecareia. Prefer sa observ din umbra, nu sa sar in ochii altora.

  4. Da, cu o rochie deosebita cu siguranta reusim sa iesim in evidenta si sa fim admirate de catre persoanele cu care intram in contact. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.