Comandă Dresslily: mărimi,transport și calitate

Nu sunt la prima comandă Dresslily. Am destul de multe comenzi la activ pe site-ul lor și asta mă face să-mi pot da cu părerea și să vă povestesc puțin la general despre acest site, dar să vă arăt și ce mi-am luat în ultima comandă.

Mărimea potrivită

Site-urile chinezești au un statut aparte. Acestea nu au aceleași mărimi ca cele europene. Trebuie să verificăm tabelul cu mărimi dacă vrem să vedem exact mărimea care ni se potrivește. Eu am ales mărimea L de pe Dresslily. Întâmplarea a făcut că după ce am născut am slăbit destul de mult și cred că acum port cu un număr mai puțin. Nu se vede acest aspect la rochia de mai sus, dar cred că s-ar fi aranjat și mai bine dacă alegeam un număr mai micuț.

Transportul din China în România

Comenzile se plătesc în momentul în case se plasează comanda. Altă posibilitate nu există. Transportul este discutabil pentru că nu mai este nicio regulă în ultimul timp. Cred că această comandă a ajuns cel mai repede, adică vreo 3 săptămâni și este printre puține dăți în care aceasta a ajuns prin curier. Cu alte cuvinte, am primit coletul la ușă.

În altă ordine de idei, la scurt timp de această comandă am plasat și o comandă cu costume de baie care nu au ajuns nici până acum și cred că le voi purta vara viitoare de acum. Nu aș putea să spun că este o regulă în acest sens. Comenzile pot ajunge în 2 săptămâni sau cel mult 3 luni. Este cam la ghici. Am avut comenzi primite prin curier, la poșta locală, dar și la poșta vamală. Doar la vamă este posibil să fiți taxați pentru comandă. Din păcate nu prea știu pe ce bază fac selecțiile astea.

Comanda mea pe Dresslily

Rochia în carouri am ales-o pentru că îmi doream o rochiță pe care s-o pot purta zi de zi. Am foarte multe rochii elegante și mult prea puține rochițe care pot fi purtate zilnic. Inițial am zis că o voi purta în prima zi de școală doar că nici nu o probasem ca să-mi fac o idee cum se așează. După ce-am probat-o am zis că nu este suficient de potrivită pentru un astfel de eveniment. Modelul nu prea m-a impresionat și am cam ocolit-o câteva zile după care mi-am făcut curaj s-o îmbrac. Mi-a plăcut faptul că este parte peste parte în partea de sus. În partea de jos o clasică rochiță midi doar că mai are o parte de material care o face să pară că ar fi parte peste parte.

Referitor la această rochie aș putea să spun că sunt în dubii. Am momente în care aș zice că îmi place și că mi-o doresc, dar am momente în care o compar cu un capot. Nu știu ce să spun și nici nu știu dacă o voi mai îmbrăca prea curând.

Colanții negri am zis că sunt potriviți pentru micile ieșiri în parc cu copii. Aceștia sunt lejeri și practici și îi pot asorta rapid. În felul ăsta aș fi gata în doar 10 minute și totul ar fi conform planului. Am luat mărimea L și pentru aceștia doar că îmi sunt foarte mari în partea de sus. Sunt mari și în zona bazinului, dar și a taliei. Acest detaliu mă fac să nu întind mâna foarte des după ei.

Materialele mi se par bune dacă asta vă întrebați. În ceea ce privește rochia pot să spun că materialul este bun și chiar stă puțin bățos ca să nu se lipească de picioare. În ciuda acestui aspect vreau să menționez că este plăcut la atingere. Colanții au un material moale și suficient de elastic.

You may also like

18 comentarii

  1. Colanții chiar îmi plac tare mult și rochia este superbă ! Să le porți cu mare drag ! Nu am făcut niciodată comandă pe acest site ,dar dacă zici că poate dura până la 3 luni este foarte mult .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.