Vii în vizită în capitală? Închiriază o mașină de la FMN Rent cu care să te plimbi

Nu puține sunt situațiile în care ai nevoie de o mașină cu care să te deplasezi. Dacă plănuiești să mergi într-un mini concediu în București, ori poate aterizezi la aeroportul Henri Coandă, cu siguranță o mașină închiriată îți va prinde bine. Cu siguranță dacă vii să vizitezi orașul, transportul în comun nu e o opțiune prea bună. Autobuzele se mișcă greoi, se opresc în stații și nici măcar n-ai habar în ce numere trebuie să te urci. Iar de taxiuri ce să mai vorbim, dacă te simte vreun taximetrist necinstit că ești străin e posibil să te plimbe prin oraș până zboară 100 de lei din portofel.

Varianta ideală e să închiriezi o mașină de la FMN Rent ce oferă servicii de inchirieri auto in Bucuresti și nu numai, îți setezi GPS-ul pentru orice loc vrei săa vizitezi, nu cheltui nici bani aiurea și ai și tot confortul necesar.

De ce să închiriezi o mașină de aici

Ca să te poți plimba în voie cu o mașina impecabilă de la FMN Rent trebuie să o rezervi online sau telefonic. Dacă aterizezi pe aeroport, un reprezentant FMN Rent te va aștepta exact ca în filme, cu o pancartă cu numele tău. Acesta te va conduce la mașina parcată și chiar te va ajuta cu bagajele. Putem trage concluzia că serviciile celor de la FMN Rent sunt la fel ca mașinile lor, impecabile.

Mașina îți va fi predată în maxime condiții de siguranță, fiind curată, dezinfectată și verificată tehnic, iar prețurile sunt accesibile. Aceștia îți stau la dispoziție non-stop, deci îi poțti contacta oricând dacă întâmpini vreodată o problemă. Dacă apare vreo defecțiune tehnica, cei de la FMN Rent oferă asistență rutieră non-stop și primești o mașină la schimb în cazul în care problema nu poate fi reparată pe loc. Iar în caz de accident nu trebuie să te panichezi, îi suni și ei te vor îndruma în continuare până la apariția organelor competente. Vezi alte detalii aici.

La FMN Rent ai o varietate de modele de mașini din care poți alege, atât de clasa medium, cât și premium, cu toate dotările necesare unei călătorii cât mai plăcute și sigure. Închiriază mașina dorită cu 48 de ore înainte pentru a avea garanția că va fi rezervată pe numele tău. Dacă vrei să te convingi de profesionalismul și calitatea serviciilor oferite de FMN Rent poți citi recenziile altor șoferi ce au apelat la ei pe fmnrent.ro.

Contact:

+40742.923.150

You may also like

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.