Gustări dulci de la Milka

Săptămâna trecută am primit un ghiozdan mare și plin de fel de fel de dulcegării. Mai exact, în interior se aflau fel de fel de sortimente de ciocolată care mai de care mai interesantă. De fapt toate sortimentele pe care eu le primisem nu le încercasem niciodată. Asta m-a făcut să le iau treptat la gustat ca să-mi dau seama care îmi place cel mai mult.

La începutul acestei luni vă povesteam despre cea mai delicioasă și apetisantă ciocolată pe care am mâncat-o eu în ultimul timp. Milka Cheesecake este absolut demențială. Un strat de biscuiți pisați, urmați îndeaproape de un fel de gem de căpșuni și totul acoperit cu un strat fin de ciocolată. Acest gen de ciocolată se găsește doar în varianta mare, dar chiar și așa reușesc s-o termin destul de repede. Dacă vreți și ambalajul acesteia, să știți că o puteți găsi aici.

Milka Moments m-a atras ca un magnet și a fost prima ciocolățică încercate dintre toate cele de mai sus. În interiorul cutiei se găsesc 6 bucățele mici de bombonele cu ciocolată cu diverse umpluturi. Bomboanele sunt ușor de deosebit pentru că au culori semnificative fiecărui sortiment în parte. Toate mi-au plăcut și le-am mâncat cu plăcere. Am hotărât să le împart așa că am servit și invitații pe care i-am avut în weekend.

Iubesc migdalele așa că următoarea pe listă a fost ciocolata Milka cu cremă de migdale caramelizate. A fost bună de tot și trebuie să recunosc că am terminată destul de repede și pe aceasta. Mi se pare că gustul de dulce este echilibrat, iar migdalele caramelizate dau acea notă de crocant care o face bună de tot.

Cookie sensations Milka

Nu mănânc foarte des biscuiți, dar dacă tot am primit un pachet cu vanilie și unul cu cacao am zis că trebuie să încerc. Cristinuța i-a desfăcut pe cei cu cacao prima oară. A mâncat doar unul după care a desfăcut pachetul cu vanilie. Înclin să cred că biscuiții cu vanilie erau mai speciali prin faptul că se vedea stratul de ciocolată din interior și bucățile de ciocolată de deasupra. Pachetul acela de biscuiți a fost iubit de toată familia și chiar s-a terminat rapid.

Milka Cookie Snax

Biscuițelul ăsta cu ciocolată se vrea a fi un snak, adică o gustare rapidă. Este mai mult un biscuite care are în interior bucățele de ciocolată și la exterior are ciocolată. Este foarte apetisant și biscuitele este perfect porționat ca să fie savurat atunci când ai nevoie de ceva dulce sau ceva de ronțăit. Mi-au plăcut mult de tot și chiar am să-i caut și în magazine.

Noutăți de la Milka

Printre noutățile primite și neîncercate se află 2 ciocolate mari cu alune și cu cremă de ciocolată, un pachet de biscuiți tip sandviș cu cremă de ciocolată, o pungă cu mini ciocolățele cu oreo, mini ciocolată oreo cu ciocolată albă, o cutie de bomboane cu ciocolată neagră, o ciocolată cu biscuite la interior și o ciocolată Milka clasică. Indiferent de forma de prezentare eu sunt o mare iubitoare a ciocolatei Milka pentru că mi se pare că este mult mai delicioasă decât restul.

Voi mâncați ciocolată Milka? Ce variantă de ciocolată preferați?

You may also like

19 comentarii

  1. Cam toate variantele de ciocolată de la Milka îmi plac ,mi-am luat recent în 2 ture de pe carrefour online am făcut comandă de câte 10 bucăți cu 8 lei bucata ,m-am înscris și la concurs ,dar cum prind ofertă iarăși așa îmi iau fără număr ,ne place mult la toți din familie și nici curierul nu-i mult ,m-a costat 15 lei .

  2. Vai ce multe sortimente are Milka!Da,avem si noi mereu in casa biscuiti si ciocolata!Imi plac foarte mult biscuitii atunci cand ii mananc sa am alaturi si un pahar cu lapte!Dintre cele mentionate de tine nu le.am incercat pe toate,dar asa pe rand sigur le voi incerca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.