E ușor să ai o manichiură îngrijită cu o forfecuță de calitate

Se spune că mâinile sunt cartea de vizită a unei doamne sau domnișoare. Dintotdeauna am fost preocupată de îngrijirea mâinilor. Aplic zilnic cremă de mâini, periodic îmi fac manichiura, însă, dintotdeauna am simțit că trebuie să am mai mult grijă de mâinile mele. Cuticulele sunt acea parte a mâinilor care dacă nu sunt îndepărtate crează un aspect mai puțin plăcut. Când nu am timp suficient pentru a-mi crea o manichiură acasă și vreau să mă bucur de puțin răsfăț, apelez la saloanele de cosmetică pentru a obține o manichiură impecabilă. Deși am reușit să realizez acasă modele deosebite de unghiuțe, mi-am dat seama că la salon manichiura mea arată mult mai bine. Am acordat mai multă atenție pașilor parcurși de manichiuristă și am constatat că acestea folosesc forfecute cuticule cu ajutorul cărora mâinile reușesc să arate perfect.

Evident că mi-ar plăcea să ajung mereu la salon, dar timpul nu îmi permite, m-am văzut nevoită să ,,fur” secretele fetelor din saloanele de înfrumusețare. Am fost atentă la ce instrumente de manichiură folosesc manichiuristele. Dintre toate instrumentele pe care le-am remarcat la fetelor de la salon, am observat că din trusa mea lipsea o forfecuță bună pentru cuticule. Tocmai de aceea am ales să investesc în acest instrument pentru că am înțeles că aceasta făcea diferența între mâinile care arătau impecabil după vizita la salon și manichiura realizată de mine acasă. Manichiurii realizate de mine părea că îi lipsește ceva. Forfecuța pentru cuticule este un fel de baghetă magică, cu puteri miraculoase,  care reușește să pună în valoare mâinile și să mă ajute să creez o manichiură ca la salon.

O forfecuță de calitate

O forfecuță poate fi ușor de folosit. Acest instrument este indispensabil din trusa de manichiură pe care eu o folosesc. Aceasta are dimensiuni reduse și nu ocupă foarte mult spațiu, este ușor de depozitat și poate fi transportată oriunde am merge. Forfecuțele pentru cuticule sunt create dintr-un material care rezistă foarte bine în timp, și putem considera că forfecuța pentru cuticule este o prietenă pe viață a mâinilor noastre. Majoritatea forfecuțele de acest fel au vârful curbat, care respectă linia anatomică a cuticulelor. Dacă vreți să obțineți cele mai bune rezultate cu manichiura voastră vă recomand o forfecuță pentru cuticule care vă ajută să creați o manichiură fără cusur.

De exemplu, folosind instrumente manichiura Solingen avem certitudinea că accesoriile alese ne vor ține pentru o perioadă lungă de timp și calitatea este ireproșabilă. Nu trebuie să cumpărăm de fiecare dată forfecuțe, trebuie să luăm unul și bun care să aibă o calitate excepțională și pe care să putem să-l folosim o perioadă lungă de timp.

You may also like

21 de comentarii

  1. O foarfecuță din aceasta mi-ar cam trebui și mie ,am una ,dar nu este bună deloc ,calitatea este foarte proastă .

  2. Sunt perfect de acord,o forfecuta de calitate face manichiura acasă mult mai simplu de realizat

  3. Si eu mi-am cumparat de curand o trusa de manichiura de voiaj si motivul pentru care am cumparat-o a fost ca mi-a placut forfecuta. 🙂

  4. Forfecuta de calitate este un must have in ziua de azi, cand e mult mai bine sa ai tu instrumentarul tau decat sa te trezesti cu cine stie ce tip de hepatita, sau mai rau, cu HIV, luat de pe la vreun salon cu ștaif. Nu zic din imaginatie, ci din experienta mea si nu doar a mea. Un an de zile tot faceam puroi la o unghie de la picioare din cauza unei demoazele care doar stergea cu spirt instrumentarul intre doua cliente. Am renuntat la ea apoi mi-am cumparat singura ce am nevoie si cu noua pedichiurista ma inteleg perfect, pentru ca foloseste forfecutele mele cand ma face pe mine. Asta chit ca sterilizeaza toate ale ei cu lampa UV.

  5. Si la mine la o perioada de timp se mai strica forfecuta si trebuie sa imi iau alta… Uneori e greu sa nimeresc ceva de calitate, din pacate.

  6. Am nimerit de multe ori forfecuta buna , dar am avut si doua esecuri, a contat f mult ca nu am putut aranja unghiutele, chiar daca niciodata nu le am mari sau cu oja , important e sa arate bine !

  7. Asa este! La manichiura ca sa ai aspect profi, ai nevoie de pricepere dar si de instrumente bune..de geaba incerci sa tai fin cu o lama uzata de ex..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.