Psihologul Daniel Ivan – mereu acolo când ai nevoie de consiliere profesională!

Nimeni nu este imun în fața emoțiilor, mai ales atunci când acestea sunt din belșug și totodată negative. În lupta pentru mai bine, uităm deseori de noi, de ceea ce ar trebui să simțim în fiecare moment trăit. Cum rezolvăm totul? Cum reușim să ne gestionăm emoțiile pentru ca acestea să fie doar constructive? Pare că intervenția unui psiholog precum Daniel Ivan este mai mult decât necesară.

Cine este Daniel Ivan?

Având în vedere reușitele sale la activ, împărtășite și în cadrul site-ului său oficial danielivan.ro, Daniel Ivan poate fi doctorul sufletelor. Este un psiholog cu experiență, deci un psiholog ce a tratat de-a lungul timpului poate chiar mii de suflete.

Cabinetul lui Daniel Ivan este în București, deci extrem de accesibil bucureștenilor. Însă, chiar și pentru cei din celelalte zone ale țării există rezolvare. Terapia online face parte din lista de servicii ale acestui psiholog. Mai multe detalii în acest sens regăsești pe danielivan.ro.

Apelezi la un psiholog doar atunci când treci printr-un impas?

De cele mai multe ori, oamenii aleg serviciile unui psiholog în momentele în care ceva merge prost în viața lor. Este normal să încerci să remediezi totul pe moment, însă nu se întreabă nimeni dacă problema pleacă de la cel ce apelează la psiholog? Poate cu el trebuie lucrat în mod expres și nu cu cei din jurul său.

Daniel Ivan este capabil să facă lumină acolo unde întunericul și umbra domesc de mult timp. Nu doar că va aplica tehnici psihologice de succes, ci va lua și locul unui prieten bun pentru al său pacient.

Până la urmă ședințele de psihoterapie trebuie să se desfășoare fără vreo frică de judecată sau vreo reținere în ceea ce privește expunerea problemelor. Când ai nevoie de un prieten, un om capabil să îți prezinte o perspectivă diferită asupra momentelor pe care le-ai trăit.

Totodată, Daniel Ivan îți poate fi de mare ajutor și atunci când întâmpini probleme în viața de cuplu sau în căsnicie. În astfel de momente ai nevoie de o persoană care să vadă totul obiectiv și să facă lumină acolo unde s-a instalat întunericul.

Din nou, apelează la Daniel Ivan și atunci când totul este în regulă în viața ta, însă vrei să previi evenimentele neplăcute. Terapia preventivă, dacă o pot numi așa, îți poate fi de mare ajutor atunci când întâmpini o problemă de orice tip ar fi ea.

Mergi la un cabinet psihologie in Bucuresti și optează pentru terapia online cu psihoterapeutul Daniel Ivan.

You may also like

16 comentarii

  1. Se mai intàmplă și momente din acestea în unele cazuri și este bine să ajungem la un psiholog pentru a trece cu bine peste ele ! Bineînțeles că nimeni nu-și dorește așa ceva ,dar niciodată nu se știe ce se poate întâmpla !

    1. Eu cred ca cu totii am avea nevoie de un psiholog!Problemele nu ne ocolesc pe niciunul din noi din pacate!Ma bucur ca am aflat de acest psiholog!

  2. Nu am apelat niciodata la ședințe la psiholog, însă dacă as simti ca ar fi nevoie as apela cu siguranță

  3. Este f adevarat ca este nevoie de psiholog , asta nu inseamna ca suntem nebuni , inseamna ca pur si simplu nu mai gestionam suficient de bine o problema si ca este nevoie de un specialist pentru a putea trece mai usor peste !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.