Păr frumos și sănătos cu măștile de păr reparatoare de la Wash&Go

Părul joacă un rol extrem de important și trebuie să învățăm să-i acordăm acea atenție de care are nevoie. În momenhtul în care părul meu arată bine parcă am mai multă încredere în mine. Parcă nici machiajul nu-mi oferă acea siguranță precum o am atunci când am un păr sănătos și aranjat bine. Încerc să folosesc produse cât mai bune și cât mai sănătoase ca el să fie luminos și să arate frumos.

Inițial am zis că toate șampoanele fac același lucru. Sunt responsabile cu îndepărtarea murdăriei și cam atât. De-a lungul timpului am observat că sunt și șampoane care mă ajută să-mi regleze secreția de sebum și să nu mai fie nevoie să-mi spăl părul la 2-3 zile. Balsamul sau masca de păr sunt responsabile cu hidratare și găsirea unui echilibru. Eu prefer să combin masca cu balsamul în sensul că la o spălare aplic mască și apoi balsam. Masca de păr îmi place cel mai mult pentru că am impresia că în urma folosirii ei chiar se văd rezultate.

Măști de păr tip cască de la Wash&Go

Masca de păr de la Wash&Go se aplică în momentul în care ne spălăm părul. Aceasta cască are toate substanțele nutritive de care părul are nevoie așa că trebuie aplicată casca și ținută pe păr timp de 15 minute. Casca este special concepută ca să se poată închide cu ajutorul autocolantului. După ce am pus casca putem să facem un masaj ușor pentru a putea distribui produsul pe tot părul și acesta să fie acoperit.

Wash&Go vine cu 3 variante de astfel de măști care mi se par geniale și care au apărut în urma unor studii amănunțite:

  • repair protection (pentru părul uscat și deteriorat)
  • shine treatment (pentru păr lipsit de strălucire)
  • color protection (pentru păr vopsit)

Mie îmi place mult cum mi se simte părul după aplicarea unei măști de păr de genul. Chiar îmi simt părul mai plăcut la atingere, vârfurile nu mai par chiar atât de uscate și îmi dă impresia că îi oferă părului o hidratare intensă.

Ați încercat măștile astea de păr de la Wash & Go? Cum vi se par? Care este preferata voastră?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

25 de comentarii

    1. Nu am incercat niciodata vreo masca de par. Folosesc doar sampon si foarte rar cate un balsam. Poate ar fi cazul sa le incerc.

  1. Nu le-am folosit dar chiar imi doresc să le incerc.Din cauza vopsitului și decoloratului părul meu este destul de degradat Si parca nu ma mai mulțumește nimic

  2. Nu le-am încercat ,dar am auzit despre ele și chiar mi-aș dori să le testez și eu să vad cum se comportă !

    1. Nu am incercat mastile lor pana acum, dar intentionez sa iau samponul anti matreata, am auzit numai pareri pozitive despre el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.