Păr frumos și sănătos cu măștile de păr reparatoare de la Wash&Go

Părul joacă un rol extrem de important și trebuie să învățăm să-i acordăm acea atenție de care are nevoie. În momenhtul în care părul meu arată bine parcă am mai multă încredere în mine. Parcă nici machiajul nu-mi oferă acea siguranță precum o am atunci când am un păr sănătos și aranjat bine. Încerc să folosesc produse cât mai bune și cât mai sănătoase ca el să fie luminos și să arate frumos.

Inițial am zis că toate șampoanele fac același lucru. Sunt responsabile cu îndepărtarea murdăriei și cam atât. De-a lungul timpului am observat că sunt și șampoane care mă ajută să-mi regleze secreția de sebum și să nu mai fie nevoie să-mi spăl părul la 2-3 zile. Balsamul sau masca de păr sunt responsabile cu hidratare și găsirea unui echilibru. Eu prefer să combin masca cu balsamul în sensul că la o spălare aplic mască și apoi balsam. Masca de păr îmi place cel mai mult pentru că am impresia că în urma folosirii ei chiar se văd rezultate.

Măști de păr tip cască de la Wash&Go

Masca de păr de la Wash&Go se aplică în momentul în care ne spălăm părul. Aceasta cască are toate substanțele nutritive de care părul are nevoie așa că trebuie aplicată casca și ținută pe păr timp de 15 minute. Casca este special concepută ca să se poată închide cu ajutorul autocolantului. După ce am pus casca putem să facem un masaj ușor pentru a putea distribui produsul pe tot părul și acesta să fie acoperit.

Wash&Go vine cu 3 variante de astfel de măști care mi se par geniale și care au apărut în urma unor studii amănunțite:

 • repair protection (pentru părul uscat și deteriorat)
 • shine treatment (pentru păr lipsit de strălucire)
 • color protection (pentru păr vopsit)

Mie îmi place mult cum mi se simte părul după aplicarea unei măști de păr de genul. Chiar îmi simt părul mai plăcut la atingere, vârfurile nu mai par chiar atât de uscate și îmi dă impresia că îi oferă părului o hidratare intensă.

Ați încercat măștile astea de păr de la Wash & Go? Cum vi se par? Care este preferata voastră?

You may also like

25 de comentarii

  1. Nu am incercat niciodata vreo masca de par. Folosesc doar sampon si foarte rar cate un balsam. Poate ar fi cazul sa le incerc.

 1. Nu le-am folosit dar chiar imi doresc să le incerc.Din cauza vopsitului și decoloratului părul meu este destul de degradat Si parca nu ma mai mulțumește nimic

 2. Nu le-am încercat ,dar am auzit despre ele și chiar mi-aș dori să le testez și eu să vad cum se comportă !

  1. Suns tare bine, nu am folosit de mult o masca. Trebuie sa o încerc pe aceasta, de șampon sunt tare încântată!

 3. Am auzit ca sunt produse minunate dar inca nu le am incercat! Multumim frumos pentru recomandare!

  1. Nu am incercat mastile lor pana acum, dar intentionez sa iau samponul anti matreata, am auzit numai pareri pozitive despre el.

  1. Am auzit de aceste măști dar nu le-am incercat până acum, mă tentează cea pt par uscat si deteriorat

 4. Trebuie sa recunosc, nu am încercat măștile pentru păr de la Wash & go, dar m-ai convins că merită. Le voi căuta și le voi folosi, chiar sunt curioasă de rezultat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.