Întărește imunitatea organismului cu suplimentele alimentare de la Vitamix

Hai să vorbim de imunitate și de armele pe care corpul nostru le are la dispoziție pentru a lupta împotriva factorilor externi dăunători lui.

Ce este de fapt imunitatea?

Aceasta este, de fapt, capacitatea pe care corpul nostru o are de a se apăra împotriva factorilor externi precum viruși, bacterii și toxine pentru a se putea menține sanatos. Dar sa vedem mai exact ce face sistemul imunitar:

  • Neutralizează și îndepărtează bacterii, viruși, paraziți și fungi care ajung în corpul nostru;
  • Identifică și apoi neutralizează și substanțele dăunătoare din mediu;
  • În cazul în care unele celule din organism au o altă structură (schimbare din cauza unei boli), lupta împotriva acestora.

Care sunt semnele ce denotă o imunitate scăzută?

Atunci când numărul de leucocite prezent în organism este mic și sistemul imunitar este slăbit, automat apar semne care denotă faptul că este timpul să intervenim. Cum ne dăm seama că imunitatea nostră este scăzută? În primul rând, suntem din ce în ce mai obosiți chiar și atunci când desfășurăm aceleași activități de zi cu zi.

În al doilea rând, un alt semn sunt alergiile și infecțiile ce apar în mod frecvent. De asemenea, dacă avem răni care se vindecă greu sau ni se inflamează ganglionii limfatici, cu siguranță sistemul imunitar nu mai funcționează așa cum ar trebui.

Ce putem face pentru a ne întări sistemul imunitar?

În primul rând, ar trebui să începem prin a ne schimba stilul de viață într-unul sănătos. Acesta implică o dietă alimentară sănătoasă, cât mai multă activitate fizică și respectarea unui program de somn regulat de 7-8 ore pe noapte. Și consumul de apă contribuie la stilul de viață sănătos, deoarece astfel corpul este hidratat și funcționează altfel.

De asemenea, sunt unele alimente ce contribuie la creșterea imunității organismului. Printre aceastea putem aminti de citrice, broccoli, usturoi, ardei gras, iaurt, migdale, ceai verde, carnea de pui și lista poate continua în acest sens.

Suplimentele alimentare de la Vitamix

O altă metodă prin care putem întări sistemul imunitar sunt suplimentele alimentare. Le regăsim în cadrul magazinului online Vitamix într-o varietate de combinații de vitamine și minerale.

Accesând site-ul oficial al magazinului, descoperim un întreg catalog de suplimente alimentare pentru imunitate de la diverși producători cunoscuți pe această nișă precum: Herbagetica, Dacia Plant, PlantExtrakt, Pro Natura, Favisan, Ayurmed și multe altele.

Regăsim la Vitamix suplimente alimentare destinate atât adulților, cât și copiilor. Fiind produse naturale, nu este nevoie de prescripție medicală pentru a le putea consuma.

Pentru a descoperi toate produsele destinate creșterii imunității, dar și celelalte produse disponibile la Vitamix, cei interesați trebuie doar să acceseze site-ul oficial.

You may also like

17 comentarii

  1. Foarte bune aceste suplimente ,mai iau și eu ,dar foarte rar ! Avem nevoie și de ele din când in când .

  2. Nu am folosit suplimente,copiilor le dau,de obicei iarna vitamina C sau minimartieni.dar sunt de incercat

  3. Nu le-am încercat…dar cred ca mi-ar fi necesare… Mersi pentru recomandare și pentru informații

  4. Mi-am luat si eu suplimente de pe Vitamix, de câteva ori. Uneori este nevoie sa ne ajutam putin organismul sa se imunizeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.