Gablonțuri ieftine pentru accesorizări chic

Accesoriile sunt acea amprentă personală a ținutei. Este de preferat să creăm un echilibru între ținută și accesorii pentru a nu ne împopoțona prea mult. Vara este numai bună pentru a ne orienta către tot felul de bijuterii. Avem multe modele și multe opțiuni și vreau să vă spun ceea ce-mi doresc eu pentru vara asta.

Nu vreau să mă justific de ce aleg gablonțuri. Prefer să am bijuterii noi tot timpul și să le pot schimba după bunul plac, decât să port același colier sau cercei luni la rând pentru că am dat o avere pe ele și nu-mi permit să le schimb atât de des. Asta este gândirea mea …. o fi bună, o fi rea! Rămâne de văzut!

Cerceii sunt nelipsiți

Cerceii sunt preferații mei. Dacă este vorba și despre cercei rotunzi sau cercei medii spre mari, nu prea am cum să spun nu! Îmi place să accesorizez cerceii cu ceasul și eventual cu brățările. Am foarte multe modele de cercei și le schimb aproape zilnic. Vreau să vă spun că îmi crește sufletul de bucurie când aud câte un compliment la adresa cerceilor mei. Este ca o certitudine a faptului că fac alegeri inspirate.

Brățările spun multe despre personalitatea ta

Recunosc că nu am o relație foarte bună cu brățările. Îmi plac brățările Pandora, dar acum nu vorbim de ele pentru că ele reprezintă un alt nivel. Prefer să apelez la bijuterii dama ieftine pentru că sunt la îndemâna tuturor și pentru diversitatea modelelor pe care le pot găsi. Important este să știi cum să le asortezi și cum să le porți. Să simți că acea bijuterie te reprezintă indiferent cât de scumpă sau de ieftină este. Neer.ro oferă o gamă bogată de bijuterii frumoase la prețuri bune către care mi-am îndreptat atenția.

Brățări de picior sunt un must

Poate că am exagerat ușor cu acest tilu. Evident că brățările de picior sunt frumoase doar pentru o anumită categorie de femei. Eu aș vrea să cred că pentru mine sunt un must. Recunosc că nu am mai purtat până acum și că îmi doresc. Am văzut câteva persoane care poartă aceste accesorii și care arată foarte frumos și se potrivesc pentru perioada caldă. Se văd excelent la o sanda, la pantofi cu toc sau chiar la o pereche de sneackers.

Voi ce accesorii preferați să purtați pe perioada verii?

You may also like

13 comentarii

  1. Sa stii ca m-a tot batut la cap o prietena cu brățările de picior. Cauta un anume model de ceva vreme si nu găsește. O sa ii arat articolul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.