O destinație exotica și o cazare ireproșabilă: sejur Mauritius!

Cu toții visăm la o vacanță perfectă, la o țară insulară, la o zonă exotică și un tărâm fermecător. Un tărâm desprins parcă din Rai poate fi o locație care ne oferă prilejul de a ne încărca bateriile, de a ne delecta cu frumusețea naturii.

beach-mauritius-min

Mauritius  este un tărâm exotic cu temperaturi ridicate, atât pe timpul verii cât și pe perioada iernii. Insula este faimoasă pentru frumusețile sale naturale. Contrastul dintre albastrul marii și verdele smarald al naturii, asociat cu nisipul fin și auriu, creează din Mauritius un tărâm feeric. Un sejur în Mauritius este vacanța pe care nimeni nu poate să o uite. Când optăm pentru un pachet de vacanță, cel mai important este să apelam la o agenție de turism de încredere.

Agenția de turism Filadelfia Turism oferă consultă turistică și ne ajută sa facem cea mai buna alegere. În Insula Mauritius puteți petrece o vacanță de neuitat. Pentru ca vacanța să fie minunată aveți nevoie de un pachetul de servicii complet. Vacanța ideală se trăiește de la urcarea în avion până la descoperirea zonei turistice pe care urmează să o vizitați.

mauritius-min

Vă surâde ideea unei vacanțe în Mauritius?

You may also like

17 comentarii

  1. Daca stai sa socotesti, nu mi se pare scump. E scump pentru noi muritorii de rand care nu ne permitem nici o vacanta in RO , dar pentru o familie cu venituri medii, cred ca se poate.

  2. ma uit la pozele astea si nu stiu daca sa zambesc gandindu-ma la ce fain e in Mauritius sau sa plang de ciuda ca eu n-am sa ajung niciodata acolo. Poate doar daca vom castiga la loto, dar noi nu jucam…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.