Photoderm Cover Touch – Cremă nuanțatoare cu SPF 50+ de la Bioderma

În fiecare vară vă arăt cremele cu protecție solară de la Bioderma și de faptul că vara folosesc un factor de protecție cât mai mare de teama petelor pigmentare. Din păcate, sau mai bine zis din fericire, ambalajul, consistența, dar și produsul în sine a suferit ceva modificări. Vedeți aici produsul vechi așa că urmează să vă povestesc despre noul Photoderm.

Bioderma are grijă ca în fiecare an la începutul sezonului cald să-mi trimită produsele care pot fi folosite pe perioada verii pentru o protecție cât mai bună a tenului. Se știe că Bioderma este unul din brandurile de top cu dermatocosmetice bune și game extrem de diversificată pentru mai multe probleme ale tenului și nu numai. Un factor de protecție ridicat este absolut necesar pentru că soarele nu este atât de prietenos pe cât s-ar creme.

În primul rând coletul a fost extrem de cochet. Am primit o cutie magnetică în interiorul căreia se găseau cele 2 nuanțe ale Photoderm Cover Touch 50+. Crema vine în nuanța deschis și auriu. Eu nu am tenul foarte deschis și inițial am desfăcut nuanța auriu pentru că mereu mă orientez pe nuanțele ceva mai închise doar că aceasta mi-a fost mult prea închisă. Pentru mine nuanța deschis este foarte bună. În colet am găsit și un burețel cu ajutorul căruia putem distribui uniform produsul pe ten.

Proprietățile noului Photoderm Cover Touch de la Bioderma

– protecție solară minerală cu putere mare de acoperire;
– lasă pielea să respire;
– acoperire de lungă durată;
– destinat pielii mixte și grase, cu cicatrici acneice și pete.
– putere mare de acoperire care lasă pielea să respire și previne formarea de noi imperfecțiuni;
– protejează împotriva razelor UVA și UVB cu 100% filtre minerale.
– uniformizează, corectează nuanța pielii și acoperă perfect imperfecțiunile datorită unei concentrații înalte de pigmenți minerali.
– matifiază pielea timp de 8 ore. Lasă pielea să respire, porii nu
sunt blocați, imperfecțiunile sunt reduse zi după zi datorită brevetului Fluidactiv;
– combinația de filtre 100% minerale împreună cu brevetul Bioprotecţie Celulară™* oferă protecţie biologică internă, previne și stimulează protecția naturală a pielii împotriva arsurilor solare;
– testat sub supraveghere dermatologică;
– toleranță cutanată și oculară foarte bună;
– non comedogenic;
– fotostabil;
– rezistent la căldură și umiditate.

Părerea mea despre Photoderm Cover Touch 50+

Photoderm Cover Touch de la Bioderma vine ambalat într-un recipient de plastic și consistența seamănă cu a unei creme. Este foarte ușor de dozat produsul fără a face risipă. Un astfel de produs trebuie folosit până la ultima picătură pentru că este genial. Gradul de acoperire este mare și asta se poate vedea după aplicarea primului strat de produs. Este un produs tratament și chiar merită să-l iau în considerare, cu atât mai mult cu cât eu mă lupt și cu câteva pete pigmentare. Nu mă aștept ca ele să dispară, dar îmi doresc să-mi uniformizeze nuanța tenului și ele să nu fie observate cu ușurință.

Rezistența este foarte bună în timp pentru că se fixează foarte bine pe ten și nu am probleme cu acesta pe parcursul zilei. Atunci când îmi aplic acest gen de produs, nici nu mai folosesc un alt produs cu SPF după 2 ore. Evident că dacă-l folosesc atunci când merg la plajă reaplic un produs cu SPF, dar eu făceam referire la o zi normală.

Mă declar foarte mulțumită de acest produs și dacă vreți să aveți un ten frumos și peste ani, trebuie să începeți să-l îngrijiți începând de acum. Bronzul nu este tocmai bun așa că trebuie să aveți grijă și la acest detaliu.

Voi folosiți cremă cu protecție solară pe perioada verii? Ce părere aveți de acest produs?

You may also like

20 de comentarii

 1. Cel auriu cred că mi se potriveste mie,pare mai inchis.Este tare lăudat acest bb cream, e de incercat

  1. Este cel mai bun produs folosit vreodată…imi acoperă foarte bine petele pigmentare… Si îmi face pielea foarte catifelata…mi se potrivește foarte bine auriul, stand la casa îmi petrec foarte mult timp în curte și m-am bronzat pe față…. Îți mulțumesc încă o dată pentru ca mi-ai dat ocazia să-l pot încerca

 2. Nu am avut ocazia să încerc acest produs ,dar sunt convinsă că este foarte bun ! Au produse tare faine la Bioderma .

   1. Nu am folosit produsele, dar majoritatea persoanelor din mediul online care le-au folosit au avut păreri pozitive despre ele!

  1. Varianta deschisă o folosesc si eu – nu ma așteptam nicicând la asemenea acoperire ❤❤❤❤ si rezistenta, nu mai zic. ador produsul ‼️‼️

 3. La cât de promovare sunt produsele de la Bioderma, ar face un pas foarte important dacă ar deveni cruelty-free. Sunt sigură că lumea ar aprecia.

 4. Si eu folosesc cremă de protecție solară, acest produs de la Bioderma nu l-am incercat sa-l folosești cu mare drag in continuare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.