Photoderm și eficiența produselor de protecție solară pentru ten și corp de la Bioderma

Bioderma și-a denumit gama Photoderm produselor de protecție solară care au rolul de a ajuta tenul să fie 100% protejat. Sunt produse profesionale care sunt recomandate de dermatologi, dar care pot fi cumpărate pur și simplu din farmacii sau orice hypermarket. Experiența mea de-a lungul anilor mi-a demonstrat că produsele Bioderma oferă un plus de siguranță și că reprezintă una dintre cele mai bune alegeri.

În 2017 am fost la un control dermatologic și atunci mi-a fost recomandat un Produs Photoderm cu SPF 50 doar că acela avea rolul de a trata petele pigmentare. Recomandarea dermatologului(rețeta, dar și produsul Bioderma încercat) o puteți citi aici. Textura m-a cucerit și așa am început să folosesc și eu produsele lor. Treptat am descoperit foarte multe produse care îmi plac și care îmi fac bine. Astăzi vreau să vă povestesc despre câteva produse care sunt potrivite pentru vacanță și pentru vară, în special.

Photoderm Nude Touch cu SPF 50+ – Bioderma

Am mai folosit Nude Touch acum 2 ani. Îmi amintesc că pe toată perioada verii l-am folosit și că am avut parte de o protecție 100% și nu am avut nici un fel de neplăcere sau disconfort. Cu toate atea, câteva minusuri consider că avea forma din 2017, dar se pare că formula nouă este mult îmbunătățită și că ne înțelegem perfect.

În primul rând Photoderm Nude Touch vine în 3 variante: Foarte deschis, deschis și auriu. Eu folosesc nuanța Deschis în condițiile în care tenul meu este ușor măsliniu și mi se potrivește de minune. În coletul cu aceste creme am primit și un burețel tip ou cu care să aplic produsul pe ten. Mi se pare că se aplică cel mai bine cu acest burețel. Crema este foarte lichidă și faptul că aceasta este pusă pe burețel împiedică risipirea inutilă a produsului. Nu este un produs care poate fi aplicat cu degetele și nici cu pensula nu cred că se potrivește.

Pașii de aplicare ar fi simpli. Se agită energic sticluța în care se află produsul. Se toarnă cantități mici pe burețel și se distribuie pe ten prin tapotări ușoare până când se uniformizează frumos produsul pe ten. Mi se pare că are o acoperire mică spre medie și eu nu aplic fond de ten peste. Produsul este pentru persoanele cu ten mixt și gras și promite 8 ore de control al sebumului. Mie mi se pare că după aplicare are o ușoară licărire pe ten. Nu-mi simt tenul gras, dar simt nevoia să aplic ceva pudră pentru a absorbi acel luciu care-l am. După acest pas pot să spun că nu am probleme. Eu am tenul mixt, dar nu pot să spun că am foarte mari probleme sau că tenul devine foarte uleios pe parcursul zilei. Se păstrează binicel în jur de 8 ore și în cazuri extreme folosesc șervețele absorbante pentru ten gras și reaplic puțină pudră. De când îl folosesc recunosc că nu mi-am mai reaplicat vreun alt produs cu SPF pe parcursul zilei și nu m-am trezit cu zone roșii sau alte chestii pe ten de la soare. Mie îmi place acest produs și chiar îl recomand dacă vreți ceva cu SPF 50.

Bioderma – Photoderm Bronz SPF 50

Acesta este un produs pentru plajă. Eu la-m folosit anul trecut doar că am avut varianta cu SPF 30. Am fost extrem de mulțumită de el și în vacanța mea de 10 zile de anul trecut am consumat tot produsul. Asta pentru că mi-a plăcut mult și pentru că l-am aplicat pe întreaga familie.

De această dată am avut ocazia s încerc Photoderm Bronz cu SPF 50 care poate fi aplicat pe față, corp și păr. Eu recunosc că l-am folosit mai mult pe corp. Iubesc variantele de spray invizibil pentru că este suficient să-l aplici fără să fie nevoie de un masaj în prealabil. În plus, pielea capătă un luciu atât de plăcut încât îmi era mai mare dragul să mă dau cu ea pentru a luci frumos și evident pentru a mă proteja de soare. Pe păr nu pot să zic că l-am aplicat pentru că de cele mai multe ori încerc să mi-l acopăr și nu este nevoie. Pentru față nu pot să zic că l-aș recomanda. Ustură foarte tare dacă ajunge în contact cu ochii. Ori îl folosiți și aveți grijă să nu cumva să dați cu mâna pe la ochi sau folosiți o cremă specială gen Nude Tocuh prezentat mai sus.

Ați încercat vreunul dintre aceste produse de la Bioderma? Aș fi curioasă să aud și părerea voastră

You may also like

18 comentarii

  1. Uleiul de corp este un produs care l-am cumparat anul trecut iar fiind am ramas super incantata de produs l-am recumparat anul acesta pentru vacanta. In ceea ce priveste Nude Touch-ul nu l-am incercat inca, din pacate. Oricum e bine d stiut ca sunt 3 variante si datorita imaginii prpuse ma pot orienta catre o nuanta in cazul in care doresc sa mi l achizitionez.

  2. Ador produsul colorat pentru ten. Am terminat jumătate de sticluță deja.
    Produsul pentru plajă l-am folosit inclusiv pentru păr și față și nu am avut probleme.

  3. Ce ma bucur sa vad review la aceste produse!
    De cand au aparut tot stau pe ganduri daca sa iau ceva sau nu.
    Mersi 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.