Încă puțin până la Halloween

Niciodată nu am sărbătorit Halloween-ul. N-am făcut nimic special și singurul lucru de care m-am bucurat a fost să scobesc un dovleac. Îmi plac plăcintele de dovleac, dar acelea făcute bine. Sunt puțin mofturoasă când vine vorba de dulciuri și am mâncat foarte puține plăcinte care m-au dat pe spate. Nu știu ce aveau în plus sau în minus, din acest motiv nu pot să spun cum arată plăcinta perfectă.

Site-urile de afară pun mare accent pe aceste evenimente. Ei sărbătoresc Halloween și se costumează, au petreceri cu tematică, etc. Poate că anul ăsta voi face și eu ceva. Încă n-am stabilit asta. Știu doar că pregătesc o nouă comandă pe Rosegal cu ocazia acestei sărbători. Ar fi interesant să-mi ajungă până la sfârșitul lunii, dar m-am obișnuit să aștept.

Cei de la Rosegal au și un blog unde vă mai anunță despre evenimentele care urmează să aibă loc și concursuri care sunt în desfășurare. Intrați pe blogul lor aici ca să fiți la curent.

Până una alta, eu mă pregătesc pentru o nouă comandă. Știu că după vremea asta caldă și frumoasă va veni o vreme rece și urâtă. La știri au anunțat că ne așteaptă o iarnă rece și lungă. Nu cred că sunt pregătită pentru frig și dac-ar fi după mine, aș mai păstra această vreme plăcută de toamnă târzie.

Rochie – link

Rochia asta nu pare waw la o primă privire. Prima dată am fost dezamăgită de ea. După ce m-am uitat de mai multe ori la poza, am ajuns la concluzia că nu arată chiar rău. Culoarea este una plăcută, îmi place că este potrivită pentru vremea mai rece, deci este potrivită și pentru mine. Chiar aș fi curioasă să aflu și părerea ta despre ea.

Pulover – link

Ieri v-am arătat un alt pulover cu volane. Clar mi-am făcut o fixație pentru acest gen de pulovere și-mi doresc nespus de mult să-mi iau unul ca să văd exact cum se așează pe corp. Îmi place că este simplu în rest și acele volane sunt mai mult decât suficiente pentru a-l face să iasă în evidență. L-aș combina cu o pereche de colanți de piele negri. Cred că asta este ca un fel de dorință.

Geantă – link

O geantă era de nelipsit de pe lista mea de dorințe. Mi s-a părut potrivită această geantă deși uitându-mă mai bine observ că are și ceva material textil și mă gândesc că aceea se murdărește ceva mai repede. Mă mai gândesc asupra modelului de geantă ales și sper să fac o alegere potrivită.

Ce părere aveți de alegerile mele?

You may also like

3 comentarii

    1. Sincera sa fiu imi este teama sa aplic produse chinezesti pe ten. Sunt atat de multe produse la noi pentru tot felul de probleme si mi-a fost teama sa incerc. Fiecare face cum crede. Eu incerc orice fara cosmetice 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.