C-THRU Harmony Bliss – un parfum floral/fructat

Parfumul este unul din accesoriile nelipsite din dulapul meu. Îmi place să miros bine și să-mi aleg parfumul în funcție de locul în care urmează să ajung. Folosesc parfumuri mai light sau mai intense, dar important este că eu mă simt bine.

Unul dintre cele mai noi parfumuri intrare în rutina mea este parfumul C-THRU Harmony Bliss care mă duce cu gândul la vacanță, la distracție și la mare. Poate că doar asta am eu în minte și că ușoarele note floral/fructate îmi dau niște senzații de bună dispoziție.

Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore. Note vârf: șerbet, căpșună, pară, mandarin.

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată. Note: inima trandafir, iasomie, magnolie

Notele de bază – Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi. Note baza: ambra, lemn, mosc

Apa de toaletă și deodorantul Harmony Bliss

Apa de toaletă are și un deodorant cu același miros care pot fi folosite cocomitent pentru o persistență și mai bună. Mie îmi plac mulot aceste seturi și chiar le folosesc împreună. Apa de toaletă vine într-un ambalaj mic și cochet. Varianta mea are 30 ml și are niște biluțe în interior care cred că sunt doar de decor.

Deodorantul vine cu cu același miros și cu o persistență de 48h. Eu îl reaplic zilnic după duș sau înint4e de a pleca de acasă. Este un produs eficient care îmi place și chiar îmi doresc să încerc și alte variante C-Thru.

Voi folosiți parfumuri C-THRU? Care este varianta voastră preferată?

You may also like

20 de comentarii

  1. Am castigat apa de parfum la un concurs si pur si simplu o ador pe langa faptul ca miroase divin si persista o perioada indelungata!

    1. Ce imi plac ambalajele acestor parfumuri!!!Deci mor cand le vad!Sunt foarte frumoase!Si cred ca miroase atat de bine!

  2. Nu am încercat nimic de la C-htru ,dar arată tare fain sticluța cu parfum și cred că miroase super ! Să te bucuri de ele draga mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.