Ghiozdănelul meu – Micul imbatabil (3 – 5 ani)

O dată cu apropierea vacanței mă gândesc și la activitățile pe care le voi avea cu fetița mea. Nu este tocmai ușor să stea acasă pentru că este obișnuită cu un anumit ritm la grădiniță. Până în prânz ea este obișnuită să se recreeze, să se joace și să-și consume o mare parte din energie. Trebuie să mă ridic la nivelul așteptărilor ei și să încerc să am diverse activități și acasă cu ea ca să nu se plictisească.

Libris este cea mai bună sursă de inspirație pentru mine. Aici găsesc cărți cu povești sau interactive care să mă ajute să-i dezvolt creativitatea și să o determin să facă anumite activități care sunt cerute în cărți. Este drept că i-am mai cumpărat cărți și în trecut. Cele vechi nu prea mai prezintă interes chiar dacă sunt completate în proporție de 50% sau chiar 80%. Am să le abandonez o perioadă și voi reveni la ele după ce va uita complet. Încerc să-i aleg tot timpul cărți specifice vârstei ei.

Ghiozdănelul meu – o carte pentru copiii de 3 – 5 ani

Inițial am fost atrasă de designul cărții care aduce fix a ghiozdan. Mi s-a părut interesantă asocierea numelui cu designul cărții. Pentru copii contează mult și aceste detalii. În interior se găssesc foarte multe fișe grupate pe domenii de interes precum: cifre și litere, culori și forme și spațiu și timp.

Pot să spun că sunt foarte atrasă de activitățile propuse pentru că sunt frumos structurate. Fișele se bazează pe atenție, concentrare și relaxare. Activitățile propuse sunt atât de diverse încât nu are cum să nu trezească curiozitatea celor mici. Mi-am prins puțin urechile la domino. Ar trebui să completezi niște spații cu puncte și să joci un fel de domino, ceea ce eu nu știu. Mă voi documenta și în acest sens ca să bifez și acele fișe.

Părerea mea despre Ghiozdanelul meu Micul imbatabil este că este o carte tare bună. Pe lângă faptul că sunt încântată de activitățile propuse și fetița mea a privit cu foarte mare drag fișele și este tare curioasă să treacă la următoarea. Dacă s-ar putea să termine tot într-o singură zi, ar fi perfect!

You may also like

33 de comentarii

  1. Imi pare rau ca nu mai am copii micuti, acum cand se gasesc atatea carti si atatea jocuri educative pentru ei.

  2. Foarte misto gandite cartile pentru copii din ziua de azi. Nu doar calitatea hartiei si a ilustratiilor este alta, dar si modul asta de prezentare, sub forma de ghiodanel, cu inchiderea aia clasica, de acum 30 de ani, n-are cum sa nu-i atraga pe pitici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.